Image

Baltic International Bank ar gandarījumu paziņo, ka kļuvusi par investoru jaunuzņēmumā SPARQ – inovatīvā finanšu platformā.

Šonedēļ lietotāji tika iepazīstināti ar pirmo SPARQ produktu – aplikāciju finanšu pārvaldībai, kas lietotājiem nodota pēc ilgāka testa perioda – izvērtējot produkta konceptu un pārbaudot visas aplikācijas piedāvātās iespējas un priekšrocības.

SPARQ aplikācija sniedz iespēju lietotājiem kontrolēt finanses, izveidot savu kontu, pelnīt un tērēt QPunktus, kā arī nodrošina personīgās finanšu platformas servisu Eiropas Savienībā.

Viktors Bolbats, Baltic International Bank valdes priekšsēdētājs:

“Interese par jaunuzņēmumu sektoru Bankai ir jau ilgāku laiku – novērtējam laikmetīgas inovācijas un pienesumu kopējā finanšu nozares attīstībā, tādēļ arī esam gandarīti par jaunu projektu īstenošanu un iespēju atbalstīt gan jaunus uzņēmējus, gan veicināt jaunuzņēmumu kultūras attīstību.”

SPARQ ir inovatīvu finanšu risinājumu platforma, kas bāzēta Tallinā, Igaunijā. Tuvāko mēnešu laikā tā saviem lietotājiem piedāvās vēl papildu jaunas aplikācijas iespējas, tostarp analītiskos rīkus, QPunktus un ļoti praktisko un intuitīvo SPARQ infopaneli, kas ļaus lietotājiem izsekot ikdienas tēriņiem un ikmēneša rēķiniem labākai savas finansiālās dzīves plānošanai. SPARQ sniedz ieguvumus lojālajiem pirmajiem lietotājiem ar vairākiem Early Adopter Pack labumiem. To vidū ir bezmaksas ierobežota izlaiduma karte, kas unikālā dizainā pieejama tikai pirmajiem 5000 lietotājiem. Turklāt pirmie lietotāji, iegādājoties savu pirmo abonementu, varēs visu dzīvi izmantot SPARQ pakalpojumus ar atlaidi.

Baltic International Bank SE ir jaunuzņēmumu asociācijas “Startin.lv” biedrs.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk