Image

Turpinot kreditēšanas segmenta attīstību, Baltic International Bank izsniegusi aizdevumu 1.2 miljonu EUR apmērā, nekustamā īpašuma renovācijas un attīstības projektam Rīgā, Dzirnavu ielā 63.

Projekts paredz dzīvojamo ēku renovāciju un, to turpmāko realizāciju, pārdodot un izīrējot mūsdienīgus dzīvokļus. Bankas finansējums tiks izmantots, lai veiktu ēkas fasādes un iekšdarbu renovāciju, kā rezultātā tiks attīstīti 59 dzīvokļi. Projekta ietvaros tiek veidoti dzīvokļi, kuriem attīstītājs un Banka saskata potenciālu realizācijai vai nomai esošajos nekustamā  īpašuma tirgus apstākļos.

“Izsniegtais finansējums dos iespēju gan nodrošināt darba vietas projekta attīstībā un ēkas rekonstrukcijā iesaistītajiem darbiniekiem, gan dos pienesumu pilsētvides sakārtošanā, kā arī palielinās īres tirgus piedāvājumu galvaspilsētā. Kreditēšanas atbalsts mazo un vidējo uzņēmumu segmentam ir viena no Baltic International Bank darbības  stratēģijas prioritātēm, un gada pirmajā pusgadā aizdevumos  apstiprināti 5 miljoni eiro,”

 – norāda bankas valdes priekšsēdētājs Viktors Bolbats.

Nekustamā īpašumu attīstītājs, uzņēmuma SIA “D63” pārstāvis Mārcis Dobrājs komentējot notikušo darījumu norāda:

“Ir patīkami, ka arī šobrīd valdošajos tirgus apstākļos ir bankas, kas saredz iespēju realizēt daudzsološus projektus un ir gatavas stratēģiskai sadarbībai ar uzņēmējiem.”

Kā jau ziņots, Baltic International Bank šī gada pirmo pusgadu noslēgusi ar peļņu 273 tūkstošu eiro apmērā.

 

Papildu informācija:

Ilze Vītola

Mārketinga un komunikācijas pārvaldes vadītāja

Baltic International Bank

Rīga, Kalēju iela 43, LV-1050

Mob. + 371 28737791

www.bib.eu

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk