Image

Ņemot vērā valstī noteikto ārkārtējo situāciju, kas paredz atsevišķus drošības pasākumus un ceļošanas ierobežojumus, no šodienas, 18. marta, Citadele aptur pieteikumu pieņemšanu  AS “PNB Banka” un AS “ABLV Bank” valsts garantēto atlīdzību izmaksai privātpersonām, kuras nav Latvijas rezidenti, kā arī juridiskām personām, kuru pārstāvji nav Latvijas rezidenti.

Noguldītāju, Latvijas rezidentu – gan privātpersonu, gan juridisko personu -, pieteikumu pieņemšana turpināsies kā līdz šim.

Lēmums ir saskaņots ar Finanšu un kapitāla tirgus komisiju.

Valsts garantētās atlīdzības iepriekš minētajiem noguldītājiem atsāks izmaksāt pēc ārkārtējās situācijas atcelšanas. Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar attālināto klientu apkalpošanas centru, zvanot uz +371 6701 0000.

 

Par banku Citadele

Citadeles misija ir modernizēt banku nozari un sniegt klientiem un biznesam visā Baltijā vairāk iespēju. Mūsu mērķis ir kļūt par čempionu starp Baltijas bankām.

Līdzās klasiskajiem bankas pakalpojumiem Citadele saviem klientiem piedāvā virkni jaunākās paaudzes finanšu tehnoloģijās bāzētu pakalpojumu: sākot ar mūsdienīgu lietotni, bezkontakta norēķiniem un zibmaksājumiem, un beidzot, kā pirmie Baltijā, piedāvājot atvērt kontu ar selfiju un maksāt uz mobilā tālruņa numuriem.

Citadele ir trešā lielākā banka Latvijā pēc klientu skaita. Citadeles grupa tiek pārvaldīta no Latvijas. Tās meitas uzņēmumi un filiāles darbojas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

 

Turpmākā informācija:

Kristīne Mennika

Korporatīvās komunikācijas vadītāja

Mob. tālrunis: +371 26528533

Kristine.Mennika@citadele.lv

www.citadele.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk