Image

LPB Bank sniedz atbalstu Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) attīstībai, ziedojot līdzekļus ratiņkrēsla un procedūru lampas iegādei. Turpinot pirms sešiem gadiem iesākto tradīciju, arī šogad LPB Bank sadarbojas ar Bērnu slimnīcas fondu (BSF), veicinot Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pakalpojumu kvalitātes uzlabošanu.

BKUS ir daudzi mazi pacienti, kurus ārstniecības procesā bieži vien ir nepieciešams pārvietot uz citām nodaļām vai uz izmeklējumiem, tādēļ ļoti noderīgi ir ratiņkrēsli, ar kuru palīdzību pacienti tiek nogādāti uz vajadzīgo manipulāciju vai nodaļu. Dažādu manipulāciju veikšanai jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļā nepieciešamas procedūru lampas, kas atvieglo bērnu slimnīcas mediķu darbu ar mazajiem pacientiem.

Komentē Liene Dambiņa, Bērnu slimnīcas fonda Valdes priekšsēdētāja:

“Bērnu slimnīcā ārstējas bērni no visas Latvijas ar dažādām, arī ļoti smagām saslimšanām, tamdēļ svarīgi, lai katra bērna vajadzības tiktu ņemtas vērā un mēs varētu sniegt vislabāko atbalstu. Ir lietas, kas uzlabo mazā pacienta pašsajūtu un atvieglo uzturēšanos slimnīcā, un tad ir medicīniskā aparatūra, kas palīdz mediķiem strādāt, bet bērnam saņemt vislabāko ārstniecību. Pateicoties LPB Bank ziedojumam, šogad esam varējuši sarūpēt gan īpašu ratiņkrēslu, kas palīdzēs bērniem pārvietoties slimnīcas teritorijā, gan arī procedūru lampu dažādu manipulāciju veikšanai Jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļā, kas uzlabos mūsu vismazāko pacientu veselību. Šīm divām lietām turpmāk būs īpaša misija un nozīme daudzu bērnu dzīvēs, tāpat kā katram cilvēkam, kurš ziedo bērnu veselībai.”

Aicinām atbildīgi skatīties nākotnē un iespēju robežās atbalstīt tos, kuriem tik ļoti vajadzīga palīdzība un uzmanība! www.bsf.lv

 

Papildu informācija:
Jūlija Zeile
LPB Bank mārketinga un komunikācijas vadītāja
julija.zeile@lpb.lv
+371 26471277

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk