Image

Luminor banka piešķīrusi finansējumu lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības uzņēmumam SIA Polteh, jaunu tirdzniecības telpu iegādei Preiļos, lai paplašinātu uzņēmuma darbību arī Latgales reģionā un varētu būt tuvāk saviem klientiem.

“Lauksaimniecība ir ļoti būtiska Latvijas tautsaimniecības nozare. Produktivitātes nodrošināšanai un zemes apstrādei nepieciešama mūsdienīga tehnika, jo lauksaimniecībā izmantojamā zeme veido vairāk nekā 30% no visas zemes Latvijā. Polteh ir viens no Latvijas lauksaimniecības tehnikas tirgotājiem, kas veiksmīgi darbojas tirgū jau 16 gadus. Līdzšinējie uzņēmuma biznesa rezultāti ir bijuši teicami, un šobrīd tas ir gatavs paplašināt savu darbību, tāpēc Luminor banka ir gatava sniegt atbalstu vairāku simtu tūkstošu apmērā uzņēmuma tālākai izaugsmei,”

saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

Papildus lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībai uzņēmums nodrošina arī spēkratu remontu un apkopi garantijas un pēc garantijas laikā. SIA Polteh piedāvājuma klāstā galvenokārt ir Polijā ražota tehnika, kas tirgū ir ļoti pieprasīta pieejamās cenas dēļ. Uzņēmums tirgo traktorus, piekabes, miglotājus, arklus, frēzes, siena, kartupeļu novākšanas u.c. lauksaimniecībā izmantojamo tehniku.

“Šobrīd uzņēmumam ir tirdzniecības vietas Jelgavā un Tukumā, tādēļ līdz šim mūsu galvenie klienti bija Kurzemes un Zemgales lauksaimnieki. Ar veikala atvēršanu Preiļos plānojam piesaistīt arī Latgales saimniecību īpašniekus. Polijā ražotā tehnika ir ļoti populāra mazo un vidējo saimniecību vidū, jo spēj izturēt nepieciešamo slodzi un ir salīdzinoši lētāka. Šī iemesla dēļ pārdošanas apjomi ir salīdzinoši stabili, un bieži lauksaimnieki mūsu tehniku var iegādāties arī bez struktūrfondu līdzfinansējuma,”

saka SIA Polteh valdes priekšsēdētājs Raitis Penkevics.

 

Par SIA Polteh

SIA Polteh ir traktoru, lauksaimniecības tehnikas, komunālās tehnikas un rezerves daļu tirdzniecības uzņēmums ar 16 gadu pieredzi. Darbības laikā tas ir izveidojis veiksmīgu sadarbību ar vairākiem lauksaimniecības tehnikas un traktoru ražotājiem gan Eiropā, gan visā pasaulē. SIA Polteh piedāvā tehniku un rezerves daļas un servisa pakalpojumus tādiem nozarē pazīstamiem zīmoliem kā Landini, Regent, Samasz, Pronar, Metal Fach, Unia, Agro Masz, Pom Augustow, Sipma, Jar-Met, Bomet, Jinma Mahindra un citiem. Uzņēmums ir Lauksaimniecības un industriālās tehnikas asociācijas biedrs.

Par Luminor

Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni. 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk