Image
Canva

Luminor banka piešķīrusi līzingu līdz 305 tūkstošiem eiro uzņēmumam SIA Hydroblast, būvniecības un virsmu tīrīšanas pakalpojumu sniedzējam. Līzings piešķirts autoparka un tehnikas atjaunošanai un iegādei, tostarp kāpurķēžu speciālajai tehnikai, kas nepieciešama pamatdarbības nodrošināšanai.

SIA Hydroblast ir viens no vadošajiem uzņēmumiem Latvijā, kas izstrādā un nodrošina modernus un inovatīvus būvniecības un liela apjoma dažādu virsmu manuālās un automatizētās tīrīšanas risinājumus.

“Luminor labprāt atbalsta uzņēmumus, kas savā darbībā ievieš inovatīvus un efektīvus risinājumus, un SIA Hydroblast ir viens no šādiem uzņēmumiem. Īpašnieki ir veiksmīgi atraduši specifiskus nišas pakalpojumus un dažādojuši uzņēmuma darbību, kas, neskatoties uz pērn piedzīvotajiem sarežģījumiem būvniecības nozarē, ir ļāvis kāpināt apgrozījumu un par trešdaļu palielināt darbinieku skaitu,” saka Ilze Zoltnere, Luminor bankas Korporatīvā departamenta vadītāja. 

Uzņēmums darbojas naftas un ķīmiskās rūpniecības nozarē, galvenokārt veicot būvdarbus un sniedzot dažādu virsmu, rezervuāru tīrīšanas un krāsošanas pakalpojumus uzņēmumiem, kas darbojas Ventspils un Liepājas ostās. Klientu vidū ir tādi lieli uzņēmumi kā SIA Ventspils nafta termināls, SIA Emerol, AS Ventbunkers, SIA Ventall Termināls, SIA AIMASA, u.c.

Papildus uzņēmums nodarbojas ar būvniecības darbiem, piemēram, tiltu, būvju un citu celtņu izbūvi. Šobrīd uzņēmums aktīvi iesaistījies arī Latvijas valsts robežas stiprināšanā, veicot laipu, ceļu, un žogu izbūvi. SIA Hydroblast cieši sadarbojas ar SIA Citrus Solutions, projektēšanas un būvniecības uzņēmumu, īstenojot vairākus liela mēroga valsts projektus, kuru kopējais apjoms mērāms vairāku miljonu eiro apmērā.

“Turpinām attīstīties un aktīvi strādāt pie jaunu projektu piesaistes. Mūsu stratēģija ir balstīta uz nepārtrauktu sniegto pakalpojumu efektivitātes paaugstināšanu. Ieguldām jaunās tehnoloģijās, aprīkojumā un ražošanā, lai nodrošinātu un sniegtu vislabāko servisu uzņēmuma klientiem, piemēram, esam izprojektējuši, izstrādājuši un uzbūvējuši jaunu inovatīvu automatizētu pazemes cauruļvadu tīrīšanas robotu. Lai notiktu attīstība, uzņēmumam pastāvīgi nepieciešams atjaunot autoparku un tehniku, kas ar Luminor atbalstu būs iespējams,” skaidro SIA Hydroblast valdes loceklis Ritvars Jēkabsons.

Par SIA Hydroblast

Uzņēmums dibināts 2014. gadā, un pērn nodarbinājis 36 darbiniekus. Pakalpojuma sniegšanas kvalitāte atbilst ISO standartam.

Par Luminor

Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni.

Papildu informācija:
Zelma Strupka
Luminor sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Tālr.: 29950107
E-pasts: Zelma.Strupka@luminorgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk