Image

Akciju sabiedrība Meridian Trade Bank šodien, 22. janvārī, ir mainījusi nosaukumu uz Industra Bank (Industra). Jaunais nosaukums atspoguļo bankas darbības stratēģijas maiņu, fokusējoties uz sadarbību ar Latvijas un Baltijas mazajiem un vidējiem uzņēmumiem un sniedzot tiem pakalpojumus, kas nepieciešami biznesa veiksmīgai attīstībai.

Industra zīmolu plānots ieviest pakāpeniski gada laikā, un bankas klientiem nekādas papildu darbības nav jāveic.

Industra ir banka reālās ekonomikas uzņēmējiem – ražotājiem, pakalpojumu sniedzējiem, cilvēkiem, kas praktiski īsteno savas biznesa idejas. Industra nosaukums iemieso šo ambīciju – ar patiesām partnerattiecībām atbalstīt uzņēmējdarbību, kas ar savu enerģiju un mērķtiecību rada jaunu vērtību neatkarīgi no darbības veida – no lauksaimniekiem līdz jauno tehnoloģiju ieviesējiem. Mēs esam gatavi sākt Industra vīzijas un vērtību ieviešanu dzīvē,”

— saka Jurijs Adamovičs, akciju sabiedrības Industra Bank padomes priekšsēdētājs.

“Vienlaikus ar darbības modeļa maiņu un sakārtošanu šobrīd noslēguma posmā ir arī darbs pie bankas pirmā līmeņa kapitāla stiprināšanas,”

— norāda Jurijs Adamovičs.

Izmaiņas bankas nosaukumā 2020. gada 22. janvārī ir reģistrētas LR Uzņēmumu reģistrā.

Papildu uzziņai:

Akciju sabiedrība Industra Bank, bijusī akciju sabiedrība Meridian Trade Bank, ir 1994. gadā dibināta Latvijas kredītiestāde. ar 13 norēķinu centriem Latvijā un trim Lietuvā. Bankai ir vairāk nekā 30 tūkstoši klientu un pēc šī rādītāja Industra ir sestā lielākā banka Latvijā. Bankas grupas konsolidētie aktīvi 2019.gada trešā ceturkšņa noslēgumā bija 173 miljoni eiro, bet šī gada trīs ceturkšņu peļņa – 423 tūkstoši eiro.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk