Image

Mastercard sadarbībā ar Finanšu nozares asociāciju aizvadītā gada rudenī organizēja informatīvo kampaņu “Piik un gatavs”, kurā ikvienam bija iespēja uzzināt par bezkontakta norēķinu priekšrocībām un drošības aspektiem. Kampaņas laikā būtiski pieaudzis bezkontakta norēķinu lietotāju skaits — septembrī bezkontakta norēķinus lietoja teju 60 % Latvijas iedzīvotāju, šobrīd ikdienā tos lieto jau 72 % Latvijas iedzīvotāju.

Kampaņa bija redzama ne tikai Rīgā, bet visā Latvijā. Tirdzniecības vietās tika izvietoti informatīvie materiāli, kopā iesaistījās 1106 tirdzniecības vietas — Rimi, Maxima, Top!, Mego, Elvi, Lats, Latvijas Pasts, kā arī Virši degvielas uzpildes stacijas. Kampaņas vēstneši apmeklēja 19 Latvijas pilsētu, un Bezkontakta maksājumu akadēmija viesojās lielākajās Latvijas pilsētās — ikviens varēja pārliecināties par bezkontakta maksājumu priekšrocībām, kā arī bija iespēja izmēģināt dažādas bezkontakta ierīces — karti, aproci, tālruni un viedpulksteni.

Lai izskaidrotu bezkontakta maksājumu drošības aspektus, eksperti piedalījās radio raidījumos, televīzijas pārraidēs un sniedza skaidrojumus par aktuāliem jautājumiem latviešu un krievu valodās. Tostarp kampaņas ietvaros tika runāts arī par drošu iepirkšanos internetā.

Kampaņa norisinājās no 2019. gada oktobrim līdz decembrim.

Paldies sadarbības partneriem un atbalstītājiem, kas piedalījās, lai kopīgi informētu par iedzīvotājiem būtiskajiem jautājumiem, kas saistīti ar maksājumu attīstību Latvijā!

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk