Image

Personīgās finanses un ar tām saistītu jautājumu risināšana (budžeta plānošana, uzkrājumu veidošana, ieguldījumu veikšana u. c.) ikviena cilvēka dzīvē ieņem nozīmīgu lomu. Lai vairotu Latvijas iedzīvotāju finanšu pratību un izglītotu finanšu jomā, Swedbank Finanšu institūts izveidojis atraktīvu spēli “Finanšu laboratorija”. Spēles sešās video epizodēs Swedbank Finanšu institūta eksperti izaicina divpadsmit Latvijā zināmas personības demonstrēt savu erudīciju finanšu tēmās, kopā rodot atbildes uz sarežģītākajiem jautājumiem.

Katra spēles “Finanšu laboratorija” epizode veltīta kādai būtiskai finanšu tēmai – budžeta plānošanai, krāpniekiem, nodokļiem, ieguldījumiem, bērniem un naudai, pensijām.  Katrā epizodē spēles viesiem – diviem Latvijā zināmiem cilvēkiem – trīs kārtās ir veiksmīgi jāatrisina uzdevumi, kas saistīti ar konkrēto tēmu. Spēles viesu vidū skatītāji varēs redzēt gan TV un radio ētera personības Janu Duļevsku, Valteru Krauzi, Uģi Jokstu, Armandu Simsonu, Rūtu Dvinsku un Sandu Dejus, gan sporta žurnālistu Edgaru Barbaku, aktieri Lauri Subatnieku, mūziķi Arstarulsmirus, mākslinieci Elitu Patmalnieci, stilisti Indru Salceviču un dziedātāju un producentu Normundu Rutuli. Spēles laikā skatītājiem būs ne tikai iespēja gūt informāciju par dažādiem aktuāliem jautājumiem, kas saistās ar finansēm, bet arī uzzināt spēles dalībnieku pieredzi, cenšoties tikt galā ar dažādiem finanšu izaicinājumiem.

“Prasme rīkoties ar naudu ir nopietna lieta, kam regulāri jāpievērš uzmanība, lai nodrošinātu sev labāku dzīvi. Neraugoties uz naudas plānošanas aktualitāti, lielai daļai cilvēku ir samērā grūti sevi motivēt iedziļināties finanšu lietās, it īpaši, ja tas nav mīļākais interešu temats. Tāpēc Swedbank Finanšu institūtā meklējam atraktīvus risinājumus, kā iedrošināt kļūt zinošākiem naudas lietās, nelasot specializētu literatūru un neapmeklējot finanšu plānošanas kursus. “Finanšu laboratorija” ir iespēja nepiespiestā gaisotnē izklaidējoši uzzināt vairāk par dažādām finanšu tēmām un kļūt veiksmīgākiem savu naudas lietu kārtošanā,”

norāda Swedbank Finanšu institūta vadītājs Reinis Jansons.

Spēles “Finanšu laboratorija” pirmā epizode par tēmu “Budžeta plānošana” ar iemīļoto TV raidījumu vadītāju Janas Duļevskas un Valtera Krauzes dalību pie skatītājiem nonāks 20. aprīlī. Plānots, ka ik trešdienu turpmākās sešas nedēļas iznāks jauna spēles epizode, kas skars kādu no minētajām finanšu tēmām. Visas spēles epizodes būs pieejamas Swedbank Youtube kontā: https://youtu.be/0abnMqRHIm4

 

RUS:К зрителям приходит финансовая игра с участием знаменитостей «Финансовая лаборатория»

 

Papildu informācija:
Reinis Jansons
Swedbank Finanšu institūta vadītājs
reinis.jansons@swedbank.lv  
Tel.: +371 67444182
https://blog.swedbank.lv/

 

 

 

 

 

 

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk