Image
  • Līdz šim brīdim valsts garantētajās atlīdzībās izmaksāts vairāk nekā 191 miljons eiro.
  • No pirmdienas, 30. septembra, valsts garantētās atlīdzības AS “PNB Banka” klientiem izmaksās tikai bankas Citadele filiālēs.

No 30. septembra valsts garantētās atlīdzības AS “PNB Banka” klienti varēs saņemt tikai Citadeles filiālēs. Klienti, kuri ir VSAA maksājumu (pabalstu/pensiju) saņēmēji bez konta bankā Citadele, ir aicināti doties uz jebkuru Citadeles filiāli, dokumentu parakstīšanai līdzi ņemot pasi vai ID karti. Šiem klientiem ir iespēja atvērt kontu Citadelē vai ieskaitīt garantēto atlīdzību jebkuras citas finanšu iestādes kontā.

“Esam gandarīti par progresu – veiksmīgas sadarbības rezultātā ar Finanšu un kapitāla tirgus komisiju un AS “PNB Banka” esam īsā laikā izmaksājuši vairāk nekā 70% no garantētajām atlīdzībām. Pateicamies ikvienam iesaistītajam par atbalstu, kas tika sniegts pārsvarā gados vecākiem cilvēkiem, lai viņi pēc iespējas ātrāk saņemtu savas pensijas un pabalstus,”

– saka Vladislavs Mironovs, bankas Citadele valdes loceklis.

Atgādinām, ka 99,2% AS “PNB Banka” klientu garantētās atlīdzības veidā saņems savus noguldījumus pilnībā. Visas atlīdzības summas līdz 100 000 eiro tiks segtas no Noguldījumu garantiju fonda un tiks izmaksātas īpašniekiem. Garantētā atlīdzība attiecas uz algām, pensijām, bankas klientu noguldījumiem un to procentiem, kas uzkrāti līdz 2019. gada 15. augustam.

22. augustā sākās garantēto atlīdzību izmaksu process AS “PNB Banka” klientiem, ko FKTK uzticēja veikt bankai Citadele.

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) e-pasts AS “PNB Banka” klientiem klientiem: pnbbanka@fktk.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk