Image

Šajās brīvdienās SEB banka visā Baltijā ieviesīs jaunu mājaslapu – tā ļaus klientiem draudzīgāk un ērtāk izmantot pakalpojumus, būs pārskatāmāka un vizuāli mūsdienīgāka. SEB internetbankas pirmā lapa, kā arī pati internetbanka paliks nemainīgas.

“Veidojot jauno mājaslapu, mūsu galvenais uzdevums bija likt uzsvaru uz saturu, kas visvairāk nepieciešams mūsu klientiem, kā arī radīt klientiem piemērotu digitālo vidi. Iesaistot ekspertus, rūpīgi izvērtējām iepriekšējās mājaslapas saturu. Lai gūtu padziļinātu vērtējumu, intervējām klientus lai saprastu, kā jaunajā mājaslapā uzmanību labāk fokusēt uz lietotāju. Rezultātā izdevies radīt mājaslapu ar lietotājam draudzīgāku dizainu, pārskatāmāku izkārtojumu, bagātīgāku vizuālo noformējumu, kā arī navigācijas izvēlni, kas ļauj ikvienam dažu sekunžu laikā atrast nepieciešamo informāciju,”

stāsta SEB bankas Baltijas Mārketinga un komunikācijas vadītājs Ļuds Rimkus (Liudas Rimkus).

Jaunās mājaslapas izveidošanai SEB banka piesaistīja ekspertus no digitālās aģentūras “CUBE”, kā arī IT speciālistus no uzņēmuma “ADM Interactive” – pilnveidoti ne tikai lapas dizains un saturs, bet arī tās drošības infrastruktūra, darbība un ātrums. Turklāt jaunā mājaslapa būs ilgtspējīgāka – tajā būs vien 5 tūkstoši lapu iepriekšējo 20 tūkstošu lapu vietā un 10 tūkstoši PDF failu līdzšinējo 30 tūkstošu vietā – tas nozīmē, ka mājaslapa aizņems mazāk vietas serveros un klienti varēs atrast informāciju vieglāk un ātrāk.

“Laiki mainās un mainās arī veids, kā digitālajā vidē sevi prezentē dažādi uzņēmumi. Ja iepriekš teicām, ka uzņēmums nav iedomājams bez mājaslapas un tā kalpo kā sava veida vizītkarte, tad tagad mājaslapas mērķis ir mainījies. Dzīve kļūst ātrāka, klientiem vairs nav laika ilgi meklēt nepieciešamo informāciju vai doties uz filiāli, lai saņemtu kādu pakalpojumu. No vizītkartes mājaslapa pārtop par pašapkalpošanās veikalu – tā ir mūsdienu tendence,”

uzsver SEB bankas Digitālās attīstības vadītājs Iļja Nogičevs.

Svarīgi atzīmēt, ka SEB bankas internetbankas pirmā lapa, kā arī pati internetbanka paliks nemainīgas.

Laikā, kad notiks migrācija uz mājaslapas jauno versiju, naktī uz sestdienu, 11. septembri, mājaslapa nebūs pieejama. Pieslēgties internetbankai šajā laikā būs iespējams, izmantojot īso saiti – ibanka.lv.

 

Papildu informācijai:
Lita Juberte-Krūmiņa, SEB bankas Korporatīvās komunikācijas vadītāja
25145203, lita.juberte-krumina@seb.lvVairāk par SEB grupu Latvijā:
Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB_Latvia, YouTube/SEBlatvia, www.seb.lv
SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. Uz 2021. gada 30. jūniju SEB grupas kopējie aktīvi veido 3,445 miljardus Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 2,401 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 15 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk