Image

Industriālās metālapstrādes un mēbeļu ražotāja Locitech refinansēšanai SEB banka izsniegusi finansējumu 1 014 000 eiro apmērā. Locitech grupas uzņēmumi – SIA ” Locitech production” un SIA ”Locitech estate”, ar saņemto finansējumu paplašinājušo savu ražotni, uzbūvējot  jaunu montāžas cehu. Tādējādi uzņēmums ir paplašinājis gan savu ražoto produkcijas klāstu, gan arī kāpinājis eksporta apjomu par vairāk nekā 20%.

Lēmumu par ražotnes paplašināšanu uzņēmums pieņēma, balstoties uz aizvien pieaugošo pieprasījumu pēc Locitech izstrādātās produkcijas. Paplašinot montāžas darbību, papildu jau esošajai produkcijai, uzņēmums sācis ražot un montēt gan dizaina lampas, gan elektroniskas industriālās iekārtas.

Arnis Škapars, SEB bankas valdes loceklis:

“Mūsu kā bankas prioritāte ir atbalstīt tos Latvijas uzņēmumus, kuri ar savu neatlaidīgo ambīciju mainīgos ekonomiskajos apstākļos domā un veicina savu izaugsmi, realizējot savu produkciju gan Latvijā, gan ārpus tās.  Locitech ir uzņēmums, kurš sevi ir pierādījis ne tikai ar savu ilggadējo pieredzi ražošanā, bet arī ar savu neatlaidīgo darbu, veicinot uzņēmuma produkcijas eksportspēju. Ņemot vērā, ka Latvijas preču eksports gada beigās ieslīdēja mīnusos un ka tiek prognozēts, ka globālās ekonomikas norises var negatīvi ietekmēt ārējo tirdzniecību, atbalsts Latvijas eksportspējīgajiem uzņēmumiem ir ļoti būtisks. Līdz ar to esam gandarīti būt sadarbības partneris uzņēmumam, kurš ar savu darbību ir pierādījis, ka ir spējīgs sniegt atbalstu Latvijas eksportspējas veicināšanā.”

Tā kā Locitech produkcija 100% tiek eksportēta,  līdz ar ražotnes paplašināšanu uzņēmums ir palielinājis savas produkcijas eksportu uz Dāniju.

SIA “Locitech Production” tika dibināts 2008. gadā kā metālapstrādes – dažādu industriālo produktu, mēbeļu ražotājs. Pilnveidojot un attīstot ražošanas prasmes un tehnoloģiskās iespējas, uzņēmums sāka attīstīt arī augstas klases interjera dizaina priekšmetu un mēbeļu ražošanu. Līdz ar to šobrīd līdztekus industriālajai metālapstrādes ražošanai, uzņēmums specializējas uz dažādu interjera dizaina produktu ražošanu.

“Locitech Production” 100% īpašniece ir SIA “Locitech Estate”. Savukārt “Locitech Estate” īpašnieki ir Dānijas uzņēmums “Rustfri DK Holding” un SIA “F.O.”.

Papildu informācijai:

Ieva Bethere, SEB bankas uzņēmumu segmenta komunikācijas vadītāja – 29550199, ieva.bethere@seb.lv

Vairāk par SEB grupu Latvijā:

Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB.Latvia, YouTube/SEBlatvia, Instagram/seb_latvija un Skype/SEB_Latvija,

www.seb.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk