Image

Par SEB pensiju fonda valdes priekšsēdētāju no šī gada 10. janvāra  kļūs Anna Dovbiša, kura līdz šim vadījusi SEB bankas Klientu apkalpošanas atbalsta pārvaldi.

 

Anna Dovbiša darbu SEB bankā sāka 2007. gadā un šo gadu laikā strādājusi dažādos amatos, tostarp vadījusi pārvaldi restrukturizācijas jomā, darbojusies SEB līzinga valdē un kopš 2016. gada vadījusi SEB bankas Klientu apkalpošanas atbalsta pārvaldi.

Anna Dovbiša ir ieguvusi maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā Rīgas Tehniskajā universitātē un pabeigusi profesionālās pārmaiņu vadības un līderības programmas, kā arī ieguvusi starptautiski atzīto CAMS sertifikātu AML jomā.

 

Arnolds Čulkstēns, SEB Life and Pension Baltic SE valdes priekšsēdētājs:

“Līdzšinējie 14 gadi SEB bankā Annai ļāvuši uzkrāt lielu pieredzi klientu apkalpošanas jomā un operacionālajā pārvaldībā, kas būs īpaši svarīga, vadot vienu no lielākajiem pensiju nozares uzņēmumiem Latvijā. Uzskatu, ka Annas zināšanas un līderība palīdzēs stiprināt pensiju fonda pozīcijas un sekmēs stratēģisko mērķu izpildi.”

 

Anna Dovbiša, AS “SEB atklātais pensiju fonds” valdes priekšsēdētāja:

“Esmu patiesi priecīga pievienoties spēcīgajai SEB pensiju fonda komandai. Pensiju joma ir ļoti dinamiska – tā arvien turpina augt un ir ļoti būtiska SEB biznesa daļa. Pensiju fonda galvenā prioritāte ir pakalpojums ar augstu pievienoto vērtību klientiem. Savukārt, raugoties ilgtermiņā, svarīga ir uzkrājumu kultūras stiprināšana Latvijā, vairojot sabiedrības izpratni par pensijas uzkrājumu nozīmi personīgās labklājības un finansiālās ilgtspējas nodrošināšanā.”

Līdzšinējā pensiju fonda valdes priekšsēdētāja Dace Ljusa pieņēma lēmumu savas darba gaitas turpināt ārpus SEB un noslēdza darba gaitas pensiju fondā 2021. gada 30. novembrī.

“SEB atklātais pensiju fonds” ir SEB Life and Pension Baltic SE meitas uzņēmums, kas ietilpst SEB (Skandinaviska Enskilda Banken) finanšu grupā. “SEB atklātais pensiju fonda” darbības mērķis ir nodrošināt pensiju plānu dalībniekiem vecuma papildpensijas kapitālu saskaņā ar likumu “Par privātajiem pensiju fondiem” un pensiju plāniem, uzkrājot un ieguldot pensiju plānu dalībnieku un viņu labā izdarītās naudas līdzekļu iemaksas.

 

RUS: Впредь руководить пенсионным фондом SEB будет Анна 

 

Papildu informācijai:
Kristīne Šonmane, Korporatīvās komunikācijas pārvalde, organizācijas komunikācijas vadītāja – 26102288, kristine.sonmane@seb.lv
Vairāk par SEB grupu Latvijā:
Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB.Latvia, YouTube/SEBlatvia, LinkedIn/Seb-banka-latvia
www.seb.lv
SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. Uz 2021. gada 30. septembri SEB grupas kopējie aktīvi veido 3 585 miljardus Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 2 422 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 15 500 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk