Image

Ņemot vērā starptautiskos notikumus un semināra “Eiropas Savienības sankcijas pret Baltkrieviju. Skaidrojums II” dalībnieku darba uzdevumu un prioritāšu maiņu, plānotais pasākums 24. februārī tiek atcelts.

2022. gada 24. februārī 12.00 – 14.30 Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar Finanšu nozares asociāciju, Latvijas Darba devēju konfederāciju, Ārlietu ministriju un Finanšu un kapitāla tirgus komisiju organizē semināru uzņēmējiem, lai turpinātu veicināt izpratni par Eiropas Savienības sankciju pret Baltkrieviju piemērošanu.

Seminārs būs pieejams tiešraidē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras mājaslapā un Facebook. Jautājumus būs iespēja uzdot sli.do. Pēc semināra būs pieejams tā ieraksts.

Semināra programma PDF.

Seminārā piedalīsies:

  • Sabīne Janisela, Ārlietu ministrijas Juridiskā departamenta Sankciju nodaļas vadītāja. Sankcijas: noteikšanas un ieviešanas mērķi.
  • Kristaps Markovskis, Finanšu un kapitāla tirgus komisijas Naudas atmazgāšanas novēršanas un sankciju departamenta direktors. Starptautisko sankciju prasību izpilde finanšu sektorā.
  • Vitālijs Bogdanovs, AS SEB Banka Sankciju Eksperts un pārstāvis Finanšu nozares asociācijas Starptautisko finanšu sankciju darba grupā. Sankciju risku novērtējumi bankā un uzņēmumā.
  • Rūta Beirote, Lursoft Korporatīvo klientu konsultante. Sankciju pārbaudes risinājumi – palīgs risku mazināšanai.

Semināru moderēs Edgars Pastars, Finanšu nozares asociācijas Vecākais juridiskais padomnieks, Zvērināts advokāts.

 

Vairāk informācijas:

Sabīne Spurķe
E-pasts: sabine.spurke@financelatvia.eu
T. +371 20604166
Komunikācijas vadītāja
Finanšu nozares asociācija

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk