Image

Swedbank Latvijā un Swedbank Lietuvā ir izsniegušas aizdevumu 60 miljonu eiro apmērā SIA “Jaunā Teika offices” Jaunās Teikas pabeigšanai, tādējādi veicinot jauna koncepta vides dzīvošanai un strādāšanai attīstību Rīgā. Jaunā Teika ir nekustamā īpašuma attīstītāja HANNER grupas lielākais projekts Latvijā.

Jaunā Teika ir veidota, lai nodrošinātu darbinieku un iedzīvotāju labsajūtu. Tajā ir augstākā IT profesionāļu koncentrācija Latvijā un Jaunā Teika ir tehnoloģiju krustpunkts, kas piesaista Latvijas spožākos prātus visstraujāk augošajā Latvijas ekonomikas segmentā. Pēc projekta pabeigšanas 2020. gadā, Jaunā Teika nodrošinās vietas darbam vairāk nekā 6000 profesionāļiem un vairāk nekā 800 ģimenes šo vietu varēs saukt par savām mājām.

“Jaunā Teika ir vieta, kur dienai nav jāsākas un jābeidzas ar darbu, bet gan gluži pretēji – tieši līdzsvars starp darbu un ikdienas dzīvi to padara lieliski piemērotu produktivitātei un dzīvošanai. Tā ir vide, kurā tiek veicināta pilnvērtīgas dzīves kultūra, tai pašā laikā rosinot abpusēju cieņu, uzticību un piederības sajūtu starp šeit strādājošiem un dzīvojošajiem. Šeit ik dienas notiek jaunas lietas, Jaunā Teika ir veidota ar vienu vienīgu domu – lai cilvēki šeit vienkārši justos labi, padarot to par labāko vietu strādāšanai Rīgā. Priecājamies, ka šī projekta potenciālu ir atzinis tāds svarīgs partneris kā Swedbank,”

– norāda HANNER grupas valdes loceklis Mindaugs Valucks (Mindaugas Valuckas).

“Mēs ar HANNER grupu sadarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus un esam gandarīti būt viens no šīs grupas galvenajiem finanšu partneriem Baltijas valstīs. Prieks, ka Jaunā Teika veido jauna koncepta pilsētas aktivitātes centru Rīgā – tās nav vienkārši dzīvojamās vai biroju ēkas, bet gan vieta, kur ģimenes un uzņēmumi viens ar otru var mijiedarboties. Šī vieta ir ideāli piemērota cilvēkiem un uzņēmumiem ar atvērtu domāšanu, kuri ir gatavi strādāt un svinēt kopā, kā arī dalīties, atbalstīt un domāt plašāk,”

– pauž Swedbank Uzņēmumu pārvaldes vadītāja Ieva Vīgante.

HANNER grupa ir atzīta par Latvijas vadošo nekustamo īpašumu attīstītāju prestižajā “Euromoney awards”. Kopējais ieguldījums Jaunās Teikas projektā pārsniedz 140 miljonus eiro, un tas ir saņēmis BREEAM sertifikāciju. Jaunā Teika atrodas VEFRESH apkārtnē, kas ir mājvieta lielākajam skaitam informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) profesionāļu un uzņēmumu reģionā, veidojot vairāk nekā 43% no Latvijas IKT nozares eksporta.

Par Jauno Teiku

Pēc pabeigšanas Jaunā Teika kļūs par lielāko mūsdienu rajonu Latvijā, jo nodrošinās telpas darbam vairāk nekā 6000 profesionāļiem un telpas dzīvošanai vairāk nekā 800 ģimenēm. Tāpat Jaunā Teika nodrošina rūpīgi izveidotu un plašu atpūtas zonu. Darbam un dzīvošanai labiekārtoto vidi papildina arī dažādi sociālās infrastruktūras objekti – restorāni, fitnesa klubs, kokteiļu bārs, pārtikas un pirmās nepieciešamības preču veikali, aptieka, bērnudārzs, skaistumkopšanas salons un telpas pasākumiem. Pieejama arī ērta mašīnu un velosipēdu stāvvieta, kā arī elektrisko mašīnu uzlādes stacijas. Jau šobrīd Jauno Teiku par savu mājvietu izvēlējušās vairāk nekā 700 ģimenes un vairāk nekā 25 spēcīgi un atpazīstami uzņēmumi. Biroju segmentu pārstāv kopstrādes telpas “Teikums” un trīs klasiskas biroju ēkas, apvienojot Latvijas jaunuzņēmumus, atpazīstamas vietējās kompānijas un globālas korporācijas.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk