Image

Swedbank un G4S Latvia, kas ir līderis Baltijā fiziskās un tehniskās apsardzes jomā, ir vienojusies par sadarbību 31 videi draudzīga auto iegādē, tādējādi modernizējot un papildinot apsardzes uzņēmuma autoparku ar Toyota Corolla Touring Sports Hybrid un Toyota RAV-4 Hybrid SUV tipa automašīnām.

Autoparka papildināšana apliecina G4S Latvia apņemšanos  aktīvi līdzdarboties globālajā cīņā pret straujajām klimata pārmaiņām, samazinot CO2 izmešus atmosfērā. G4S jaunās automašīnas pārvietosies gan pa Rīgas, gan reģionu ceļiem.

“Esam priecīgi finansēt mūsu ilggadējo sadarbības partneri G4S, ar kuru sadarbojamies jau vairāk nekā 20 gadus. Ilgtspējīgi risinājumi, tostarp, videi draudzīgu automašīnu iegāde un izmantošana, uzņēmumu darbībā arvien vairāk iezīmē nozīmīgu lomu, tāpēc prieks, ka G4S savā ikdienas darbā saskata šo nozīmi un ar jaunajiem risinājumiem dod savu ieguldījumu atbildības pret apkārtējo dabu veicināšanā. Arī mūsu pētījumi apliecina Latvijas uzņēmēju gatavību ar ilgtspēju saistītu aktivitāšu ieviešanā savos uzņēmumos un ceram, ka G4S būs labs piemērs citiem,”

– saka Lauris Mencis, Swedbank Uzņēmumu pārvaldes vadītājs

“G4S jau ilggadēji rūpējas, lai uzņēmuma transports būtu mūsdienīgs un pēc iespējas dabai draudzīgāks, tādēļ pēc četru gadu aktīva darba, vecās automašīnas nomainīs modernāki, drošāki, ekonomiskāki un videi draudzīgāki auto. G4S ir ne tikai apsardzes, bet arī inovatīvu tehnoloģiju uzņēmums, kas piedāvā modernus drošības risinājumus, tāpēc ir tikai likumsakarīgi, ka G4S jau laicīgi nomaina automašīnas – tehnoloģijas strauji attīstās, ieguvēji būs gan vide, gan uzņēmums. Esam pārliecināti, ka jaunos transportlīdzekļus īpaši pozitīvi novērtēs G4S darbinieki, kuri tajās pavada ievērojamu daļu savas ikdienas, veicot savus darba pienākumus,”

– uzsver G4S vadītājs Edgars Zālītis.

Videi draudzīgs transports sniedz daudz priekšrocību, piemēram, viens no būtiskākajiem – degvielas ekonomija. Vienlīdz nozīmīga priekšrocība ir arī zemais CO2 izmešu daudzums, kas ļauj ietaupīt uzņēmuma līdzekļus un uzlabot gaisa kvalitāti.

Saskaņā ar Swedbank datiem, videi draudzīgu automašīnu popularitāte Latvijā palielinās. Šobrīd jau apmēram 7% no visiem līzingā iegādātajiem pasažieru transportlīdzekļiem ir hibrīdauto vai elektromobiļi. Uzlabojot finansēšanas noteikumus tieši videi draudzīgajiem transporta līdzekļiem, Swedbank cer sekmēt jaunu, videi draudzīgāku paradumu veidošanos sabiedrībā.

RUS: При помощи финансирования Swedbank G4S Latvia приобретает 31 дружественный к среде автомобиль

Papildu informācija:
Jānis Krops
Swedbank Mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381
janis.krops@swedbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk