Image

Ievērojot situāciju ar COVID-19 vīrusu, Latvijas Finanšu nozares asociācija, pārstāvot savus biedrus – finanšu pakalpojumu sniedzējus, kas ikdienā apkalpo lielu skaitu klientu, rūpējoties par savu klientu un darbinieku veselību un drošību, aicina, izmantojot finanšu pakalpojumus, rīkoties ar savstarpēju cieņu un atbildību.

  • Atgādinām, ka praktiski visi pamata finanšu pakalpojumi ir pieejami attālināti – mobilajās lietotnēs, mājas lapās vai attālinātajās klientu apkalpošanas filiālēs
  • Ņemot vērā iespējamo vīrusa izplatību, aicinām klientus dot priekšroku bezkontakta maksājumiem, nevis skaidrai naudai, uz kuras mājo daudzi vīrusi (tā ceļo no rokas rokā, no maka uz maku un tml.)
  • Pēc skaidras naudas lietošanas lūdzam ikvienam mazgāt un dezinficēt rokas
  • Izmantojot bankomātus (ATM) nekautrējieties lietot cimdus, lai gan bankomātus regulāri uzkopjam, nevaram to izdarīt pēc katra klienta, tāpēc pēc to izmantošanas arī padomājiet par roku dezinfekciju
  • Mēs ļoti rūpējamies par savu darbinieku veselību un drošību, tāpēc esam noteikuši dažādus drošības pasākumus, piemēram, ja darbinieks vai viņa tuvinieks nesen atgriezies no vīrusa skartajām valstīm, lūdzam to 2 nedēļas palikt mājās un strādāt attālināti, esam noteikuši komandējumu ierobežojumus, aicinām klātienes tikšanās aizstāt ar attālinātām un tml.

Būsim pateicīgi mūsu klientiem, ja rūpīgi pārdomāsiet nepieciešamību ierasties pie mums klātienē! Sevišķi to lūdzam nedarīt, ja Jums saskaņā ar, piemēram, Jūsu darba devēja politiku vai ārsta norādījumiem ir lūgts uzturēties mājās. Lūdzam neapdraudēt sevi, citus klientus un mūsu darbiniekus! 

            Mazgāsim rokas neatkarīgi no vīrusa esamības – būsim veseli un savstarpēji laipni!

Asociācija aicina sekot līdzi un ievērot aktuālās Slimību profilakses un kontroles centra un Veselības ministrijas rekomendācijas. 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk