Image

Baltic International Bank iegādājusies apdrošināšanas polises visiem bankas darbiniekiem apdrošinot tos gadījumā, ja inficēšanās rezultātā ar Covid 19, nākas ārstēties stacionārā. Tā ir finansiāla apdrošināšana, kas šajā situācijā paredz finansiālu atbalstu.

Inga Auziņa, Baltic International Bank Personāla vadības pārvaldes vadītāja, uzsver:

“Nenoliedzami, viens no pēdējā laika lielākajiem izaicinājumiem un vienlaikus arī – prioritātēm, mums, līdzīgi kā daudziem uzņēmumiem Latvijā,  bijušas rūpes par saviem darbiniekiem, saistībā ar Covid-19. Līdzās distances normām, dezinfekcijai, attālinātajam darbam, tehnoloģiskajām iespējām un citiem faktoriem, ko esam nodrošinājuši Baltic International Bank darbiniekiem, esam apguvuši veidu kā sadzīvot ar šo “nezināmo” faktoru. Apdrošināšana tieši Covid-19 saslimšanas gadījumā ir būtiska iespēja parūpēties par darbiniekiem un nodrošināt nepieciešamo atbalstu vajadzības gadījumā, un šādu iespēju kā darba devējs uzskatām par ļoti svarīgu. Šī apdrošināšana ir papildus drošība jaunajos apstākļos, kādos mums vēl kādu laiku nāksies dzīvot un kam pielāgoties.”

COVID-19 apdrošināšana ir AAS “BALTA” nelaimes gadījumu apdrošināšanas pakalpojums.

“Neilgā laikā vīrusa infekcija Covid-19 ir pilnībā izmainījusi mūsu dzīvi, radot virkni izaicinājumu ikvienam – drošība un stabilitāte ir kļuvusi par galveno sabiedrības prioritāti. Arī uzņēmumi ir lielu izaicinājumu priekšā – gan ekonomisku, gan cilvēcīgu. Līdz ar pakāpenisku valstiski noteiktu ierobežojumu atcelšanu atbildība par darba vides epidemioloģisko un sociālo drošību vairāk nonāks uz darba devēju pleciem. Atbalsts darbiniekiem vēl nekad nav bijis tiks nozīmīgs kā šobrīd, un esam gandarīti, ka uzņēmumi to izprot un aktīvi izmanto iespēju sniegt atbalstu saviem darbiniekiem, izrādot rūpes un sniedzot papildu aizsardzību šajā visiem sarežģītajā laikā,”

 – norāda Ludmila Ščegoļeva, BALTA Personu produktu vadītāja un risku parakstītāja.

Baltic International Bank ir darba devējs 215 darbiniekiem.

 

Papildu informācija:

Ilze Vītola

Mārketinga un komunikācijas pārvaldes vadītāja

Baltic International Bank

Rīga, Kalēju iela 43, LV-1050

Mob. + 371 28737791

www.bib.eu

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk