Image

Informējam, ka š. g. 1. augustā darbu Baltic International Bank valdē sācis ekonomikas zinātņu doktors Edgars Voļskis. Valdes locekļa Dr. E. Voļska  pārraudzībā būs Bankas finanšu darbība un ar to saistītie jautājumi, kā arī biznesa un informācijas tehnoloģiju attīstība.

Baltic International Bank valdes priekšsēdētājs Viktors Bolbats, komentējot Edgara Voļska apstiprināšanu amatā, norāda:

“Esmu gandarīts par Voļska kunga pievienošanos Bankas vadības komandai! E. Voļska profesionālā pieredze un zināšanas dos būtisku pienesumu turpmākajā Bankas stratēģiskajā attīstībā un esmu pārliecināts, ka viņa eksperta skatījums ļaus Bankai vēl pārliecinošāk un efektīvāk  realizēt to darbības attīstības stratēģiju, kādu jau esam uzsākuši ieviest. 2020. gads ir būtisks Bankai, veiksmīgi esam atsākuši kreditēšanu, šī gada pirmo pusgadu noslēdzot ar peļņu. Vadības komandas stiprināšana un spēcīgu profesionāļu pievienošanās tai ir loģisks solis ceļā uz turpmākajiem panākumiem!”

Edgars Voļskis ieguvis doktora grādu ekonomikā Latvijas Universitātē un ir viens no atzītākajiem pensiju sistēmas ekspertiem valstī. Grāmatas “Pensiju sistēmas pamatnostādnes” autors, Latvijas Ekonomistu asociācijas valdes loceklis, vairāku zinātnisko publikāciju autors.  

Edgars Voļskis 13 gadus strādājis auditorkompānijā “KPMG”,  pēdējos divus no tiem aizvadījis veidojot un vadot “KPMG” biroju Minskā, Baltkrievijā, kur strādāja arī pirms pievienošanās Baltic International Bank vadības komandai.  Laikā no 2009.-2011. gadam bijis Labklājības ministra padomnieks, līdztekus darbam auditorkompānijās, 14 gadu ilga profesionāla pieredze saistīta arī ar darbu Horvātijā, Slovēnijā, Baltkrievijā, Bosnija un Hercegovinā kā ekspertam Pasaules Bankas, ANO, ERAB un citu starptautisku organizāciju, projektu uzdevumu ietvaros.

Izglītību papildinājis Hārvarda univeristātē (ASV), kā arī apguvis Oksfordas un Prinstonas universitāšu apvienoto tiešsaistes programmu.

Līdzās profesionālajā zināšanām un apjomīgai darba pieredzei Edgars Voļskis pārvalda 8 valodas: tostarp ne tikai latviešu, krievu un angļu un vācu, bet arī spāņu, slovēņu, bosniešu un serbu-horvātu.

Papildus:

Ilze Vītola

Mārketinga un komunikācijas pārvaldes vadītāja

Baltic International Bank

Rīga, Kalēju iela 43, LV-1050

Mob. + 371 28737791

www.bib.eu

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk