Image

Lai maksimāli kvalitatīvi apkalpotu klientus, tostarp nodrošinātu norēķinu iespējas un pieeju finanšu pakalpojumiem arī PNB Bankas klientiem, vairāki Finanšu nozares asociācijas biedri šajās brīvdienās atvērs savas filiāles.

Asociācija veica apkopojumu par izmaiņām klientu apkalpošanā filiālēs:

  • 17. augustā banka Citadele filiāles “Citadele” Republikas laukumā 2a un Daugavpilī Rīgas ielā 34 strādās no plkst. 8.30 līdz 17.30.
  • 17. un 18. augustā Expobank Kr. Valdemāra ielā 19 Rīgā strādās no plkst. 9.30 līdz 17.30.
  • 17. augustā Luminor filiāles Daugavpilī, Liepājā un Valmierā strādās no plkst. 9.00 līdz 13.00.

Visu banku klientu apkalpošanas centri tirdzniecības centros sestdien un svētdien strādās pēc ierastā darba laika. Precīzus darba laikus iespējams uzzināt banku mājas lapas.

Lai nodrošinātu iespējami raitāku apkalpošanu un izvairītos no pārpratumiem, Asociācija iesaka ar izvēlēto banku vispirms sazināties telefoniski vai pieteikties nepieciešamajiem pakalpojumiem mājas lapā internetā.

Kā ziņots 15. augusta vakarā, Finanšu un kapitāla tirgus komisija, ievērojot Eiropas Centrālās bankas un Eiropas Vienotā noregulējuma valdes lēmumu, apturēja finanšu pakalpojumu sniegšanu PNB Bankai un pieņēma lēmumu par noguldījumu nepieejamību, lai varētu nodrošināt garantēto atlīdzību izmaksu sākšanu PNB Bankas klientiem. Garantētā atlīdzība attiecas uz bankas klientu noguldījumiem, uz noguldījumu procentiem, kas uzkrāti līdz noguldījumu nepieejamības iestāšanās dienai, uz atlikumiem norēķinu kontos vai algas kontos un uz līdzekļiem krājkontos.

Ir zināms, ka FKTK garantēto atlīdzību izmaksu ir uzticējusi veikt bankai Citadele, izvērtējot bankas klientu interesēm atbilstošāko risinājumu un ņemot vērā tās tehnisko nodrošinājumu.

Likums paredz, ka garantētās atlīdzības izmaksas jāuzsāk ne vēlāk kā astotajā darba dienā pēc noguldījumu nepieejamības iestāšanās (t.i. ne vēlāk kā 27.08.), taču tiek veiktas darbības, lai izmaksas uzsāktu pēc iespējas ātrāk.

Papildu informācija PNB Bankas klientiem:

FKTK informācijas tālrunis: 67774938
PNB Banka informācijas tālrunis: 67041100
E-pasts saziņai: pnbbanka@fktk.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk