Image

Banku augstskola un AS “Attīstības finanšu institūcija Altum” 24.03.2021. organizē konferenci “Augstskolu un industriju mijiedarbība – pievienotā vērtība un izaicinājumi digitālajā ekonomikā”.

Konference notiks ikgadējās informatīvās kampaņas “Digitālā nedēļa 2021” laikā, kas tiek organizēta Eiropas kampaņas ALL DIGITAL Week, ietvaros. Digitālo nedēļu organizē VARAM sadarbībā ar Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociāciju (LIKTA).

Konferences mērķis ir plašā ekspertu lokā apspriest augstskolu un industriju mijiedarbību, lai noteiktu priekšnosacījumus un faktorus tādas partnerības veidošanai, kas balstās uz līdzvērtīgiem un ilgtspējīgiem ieguvumiem.

Lai pieslēgties tiešraidei, uz tiešraides attēla klikšķiniet “sākt”.

“Attīstības finanšu institūcija Altum” 24.03.2021. organizē konferenci “Augstskolu un industriju mijiedarbība – pievienotā vērtība un izaicinājumi digitālajā ekonomikā”.

Banku augstskolas prorektors pētniecības, infrastruktūras un biznesa attīstības jautājumos Andris Nātriņš:

Kā īpašs aspekts ar katalītisku nozīmi aktuālajā situācijā ir digitālās transformācijas dienas kārtība. Nozīmīgs uzsvars tajā ir augstskolu un industriju partnerības ieguvumi, kuri saistās ar abu pušu spēju sekmēt digitālo kompetenču pieaugumu un vairot pieredzi, kas veido arvien labāku pamatu vērtības pievienošanai, balstoties uz digitālajām spējām un digitālo inovācijuTāpēc tieši šim aspektam ir paredzēts konferences prezentācijās un diskusijā pievērst īpašu vērību.”

Mērķauditorija: augstskolu un uzņēmumu augstākā un vidējā līmeņa vadītāji, bet laipni gaidīts tiešsaistē ir ikviens interesents. Konference notiks attālināti ZOOM platformā, straumēšana tiks nodrošināta nacionālā ziņu portāla LETA interneta vietnē. Tiešraides dienā 24.martā pieslēguma saite KONFERENCEI tiks ievietota šeit, kā arī sociālo tīklu Facebook, LinkedIn un Twitter kontos. Konferences programma apskatāma šeit.

Ar ekspertu viedokļiem iespējams iepazīties pielikumā.

Avots: BA un ALTUM konferencē – aktuālie izaicinājumi augstskolu un biznesa vides mijiedarbībā

 

Papildu informācija:

Sabīne Spurķe

E-pasts: sabine.spurke@financelatvia.eu
Tel. +371 20604166
Komunikācijas vadītāja
Finanšu nozares asociācija

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk