Image

Uzņēmums “Slyfox”, kas pārstāv automašīnu koplietošanas pakalpojumu zīmolu “Carguru”, sadarbībā ar Swedbank papildinās savu autoparku ar jaunām, videi draudzīgām automašīnām. Investīcijas autoparka palielināšanā mērāmas 1,7 miljonu eiro apmērā.

Ar Swedbank atbalstu SIA “Slyfox” jau iegādājies 26 “Toyota” markas automašīnas ar samazinātu CO2 izmešu daudzumu. Tādējādi Latvijas iedzīvotajiem ikdienas lietošanai ir pieejamas vēl vairāk “Toyota Yaris”, “Toyota Corolla” un “Toyota RAV4” automašīnas ar hibrīda dzinējiem.

“Carguru” dibinātājs Vladimirs Reskājs norāda:

“Mums ka uzņēmumam jau no paša sākuma bija svarīga zaļā domāšana un mēs redzam, ka arī mūsu klientiem svarīgs ir ne tikai komforts, bet iespēja izmantot videi draudzīgus mobilos risinājumus, kas samazina nelabvēlīgo ietekmi uz apkārtējo vidi. Piešķirtais finansējums ļāvis mums būtiski papildināt mūsu autoparku ar modernām un videi draudzīgākām automašīnām. Ir būtiski uzsvērt to, ka izvēlētie auto modeļi ir Toyota pašuzlādes hibrīdi un tie dod mūsu klientiem iespēju laiku pavadīt ceļā, nevis veicot auto uzlādi. Mēs turpināsim stiprināt videi draudzīga servisa statusu arī turpmāk un piedāvāsim mūsu lietotājiem vel vairāk jaunu un interesantu auto modeļu.”

“Carguru” darbību sāka 2017.gadā. Pērn uzņēmuma klienti kopumā veikuši vairāk nekā miljonu braucienu, nobraucot teju 15 miljonus kilometru. Analizējot “Carguru” koplietošanas pakalpojuma lietotāju paradumus, secināts, ka aizvien vairāk iedzīvotāju izvēlas atteikties no personīgās automašīnas uzturēšanas, dodot priekšroku īstermiņa automašīnas nomai, jo tas ir izdevīgi it īpaši pašlaik, kad izmaksas, kas saistītas ar personīgās automašīnas uzturēšanu – degviela, apdrošināšana, apkope u.tml., pieaug ar katru dienu.

Swedbank Līzings vadītājs Latvijā, Jānis Paiders uzsver:

“Videi draudzīgāku mobilitātes risinājumu meklēšanu šobrīd pamato gan pieaugošās degvielas cenas, gan arī mērķtiecīga virzīšanās pretī ilgtspējīgākai ikdienai. Automobiļu industrija ir viena no tām, kam ir nozīmīga ietekme uz vidi, tāpēc “Carguru” mērķis ieguldīt tieši videi draudzīgu automašīnu iegādē ir atbildīgs solis kā censties mazināt nozares atstāto kopējo CO2 pēdu. Papildus tam jāmin, ka arī koplietošanas automašīnu klienti aizvien biežāk pieprasa pakalpojumu sniedzējiem domāt par vides aspektiem, palielinot kopējo sabiedrības izpratni par videi draudzīgākas mobilitātes nodrošināšanu.

SIA “Slyfox” dibināts 2016. gadā. Pērn tas strādājis ar 1,84 miljonu eiro lielu apgrozījumu, nopelnot 206 tūkstošus eiro.

RUS: Carguru пополнит автопарк новыми гибридными автомобилями Toyota на сумму почти 2 миллиона евро

Papildu informācijai:
Jānis Krops
Swedbank Mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381
janis.krops@swedbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk