Image

Turpinot atbalstīt bankas stratēģiju un darbības izcilību – plānots, ka no 2021. gada janvāra bankas valdei pievienosies Rūta Ežerskiene, atbildot par privātpersonu un mazo un vidējo uzņēmumu segmenta attīstību, Vladislavs Mironovs būs atbildīgs par stratēģijas ieviešanu, digitālo evolūciju un biznesa attīstību, Valters Ābele ieņems finanšu direktora amatu un Slavomirs Mizaks vadīs apvienoto IT un operacionālo jomu.

Citadeles valdes pievienojas Rūta Ežerskiene, kura no 2021. gada janvāra uzņemsies privātpersonu un mazo un vidējo uzņēmumu (turpmāk – MVU) segmenta attīstības vadību. Rūtai ir plašas zināšanas un izpratne par privāto un MVU klientu biznesu, kas balstīta uz iepriekšējo pieredzi strādājot banku un apdrošināšanas nozarēs. No 2018. gada līdz šim brīdim Rūta bija Privātpersonu segmenta vadītāja Baltijā AON apdrošināšanas kompānijā, pirms tam ieņemot dažādus vadošus amatus SEB bankā gan Baltijas līmenī, gan Lietuvā.

“Esmu priecīga un lepna pievienoties Citadelei. Attīstot savus produktus un pakalpojumus ar jaunām tehnoloģijām un inovācijām, Citadele iet roku rokā ar mainīgajām klientu vajadzībām dažādos to dzīves posmos. Es saredzu lielu potenciālu būt par galveno finanšu partneri Baltijā privātajiem un biznesa klientiem, lai padarītu viņu dzīves vieglākas un veiksmīgākas, sniedzot lielisku servisu kopā ar bankas profesionāļu komandu, ”

 – saka Rūta Ežerskienė.

“Lai gan pēdējos gados Citadele ir guvusi daudz panākumu un nostiprinājusi savas pozīcijas finanšu nozarē, tuvākajai nākotnei mums ir daudz ambiciozu plānu. Esmu ļoti priecīgs, ka Rūta pievienojas Citadeles komandai, un ar nepacietību gaidu vēl ciešāku sadarbību ar mūsu privātpersonu un MVU klientiem, kā arī jaunu spēcīgu vadības komandas dalībnieku,”

– saka Johans Akerbloms, Citadeles vadītājs.

Ņemot vērā, ka strauji mainās klientu uzvedības, finanšu tehnoloģijām jākļūst vēl fokusētākām uz klientu vajadzībām. Tāpēc Citadele, sniedzot atbalstu privāto, MVU un korporatīvo klientu attīstībai, lielu uzsvaru liek uz bankas digitālo attīstību un atbalsta funkciju konsolidēšanu. Atbilstoši šīm ambīcijām, Vladislavs Mironovs turpmāk pilnībā fokusēsies uz stratēģijas realizāciju, digitālo un biznesa attīstību.

Valters Ābele ieņems Finanšu direktora amatu un turpinās veltīt uzmanību jautājumiem, kas saistīti ar Eiropas Centrālās bankas uzraudzību. Valteram ir plašas zināšanas audita jomā, kas papildināta ar ilggadēju pieredzi darbā bankā.

Slavomirs Mizaks kļūs par apvienotās IT un operacionālās jomas vadītāju, savukārt Kaspars Jansons Citadelē turpinās darbu ar akcionāriem.

Gaidāmās izmaiņas Citadeles valdē tiks iesniegtas apstiprināšanai Finanšu un kapitāla tirgus komisijai, un tās stāsies spēkā no 2021. gada janvāra pēc FKTK apstiprinājuma saņemšanas.

Par banku Citadele

Citadeles misija ir modernizēt banku nozari un sniegt klientiem un biznesam visā Baltijā vairāk iespēju.

Līdzās klasiskajiem bankas pakalpojumiem Citadele saviem klientiem piedāvā virkni jaunākās paaudzes finanšu tehnoloģijās bāzētu pakalpojumu: sākot ar mūsdienīgu lietotni, bezkontakta norēķiniem un zibmaksājumiem, un beidzot, kā pirmie Baltijā, piedāvājot atvērt kontu ar selfiju, maksāt ar gredzenu un uz mobilā tālruņa numuriem.

Citadele ir otrā lielākā banka Latvijā pēc aktīviem. Citadeles grupa tiek pārvaldīta no Latvijas. Tās meitas uzņēmumi un filiāles darbojas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Papildu informācija:

Kristīne Mennika
Korporatīvās komunikācijas vadītāja
AS “Citadele banka”
Tālr. 26528533    
E-pasts: Kristine.Mennika@citadele.lv 
www.citadele.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk