Image

Šī gada 16. janvārī Latvijas Finanšu nozares asociācija un Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienests (Kontroles dienests) ielūdz finanšu nozares un arī citu nozaru atbilstības jomas speciālistus, kuri ikdienā strādā ar aizdomīgu darījumu identificēšanu un izpēti, piedalīties darba seminārā “Identification of Terrorist Financing Risks, and Better Understanding of Systemic Vulnerabilities”.

Darba semināra dalībniekiem būs reta iespēja saņemt nepastarpinātu informāciju un skaidrojumus gan par Moneyval vērtēšanas procesu, gan par efektīvākajiem veidiem Moneyval rekomendāciju ieviešanā, kas ir sevišķi nozīmīgi šogad, kad mūsu valsts sasniegtais progress AML/CFT jomā tiks pastiprināti izvērtēts un šim vērtējumam būs ilgtermiņa ietekme gan uz nozari, gan valsts turpmāko attīstību.

Semināram kā lektori ir piesaistīti augstas raudzes profesionāļi – starptautiskie eksperti:

Jehuda Šafers (Mr. Yehuda Shaffer)
Bijušais Izraēlas ģenerālprokurora vietnieks finanšu noziegumu jautājumos, Moneyval Izraēlas delegācijas vadītājs, Izraēlas finanšu izlūkošanas vienības dibinātājs un vadītājs

Stefans Kasela (Mr. Stefan Cassella)
Konsultē valsts, federālās un ārvalsts tiesībsargājošās iestādes, finanšu iestādes, nevalstiskās organizācijas un advokātu birojus. Plaša pieredze sniedzot apmācības un juridisko atbalstu saistībā ar aktīvu atgūšanu un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanu.

Aicinām reģistrēties interesentus līdz š. g. 11. janvārim: https://www.financel atvia.eu/en/education-and-training/specialist-training/

Vairāk lasīt šeit.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk