Image

BlueOrange ir kļuvusi par pirmo banka Latvijā, kura neklātienē pieņem depozītus gan no Latvijas, gan Eiropas Savienības valstu rezidentiem: kopš šī gada jūnija banka nodrošina iespēju klientiem izvietot depozītu attālināti un bez norēķinu konta atvēršanas, tādējādi ievērojami paplašinot ikvienas privātpersonas iespējas un izvēles.

“Šobrīd pamatoti varam apgalvot, ka mūsu banka nodrošina izdevīgākos nosacījumus depozītiem: piedāvājam vienu no augstākajām % likmēm Latvijas banku vidū; depozīta summai nav ierobežojuma, depozīta kontu ērti un droši var atvērt attālināti,” komentē bankas BlueOrange operacionālās darbības direktore, projekta vadītāja Marina Zaharova. “Jāatzīmē, ka arī citu banku klienti var ieguldīt daļu savu ietaupījumu BlueOrange depozītā bez maksas un bez konta atvēršanas mūsu bankā, tādējādi palielinot savu noguldījumu valsts garantēto apjomu,’’

uzsver M. Zaharova.

Tas apliecina bankas nepārtraukto tehnoloģisko attīstību, nodrošinot klientiem arvien jaunus mūsdienīgus pakalpojumus. Jau trīs gadus atpakaļ, 2018. gada maijā, BlueOrange bija pirmā banka Latvijā, kas sāka nodrošināt tiešsaistes pakalpojumus Latvijas pilsoņiem, kuri var atrasties jebkurā pasaules vietā. Savukārt tagad, tuvāko mēnešu laikā, banka ievērojami paplašinās iespēju attālināti atvērt kontus privātpersonām – pieņems pieteikumus no Eiropas Ekonomiskās zonas valstu, kā arī Lielbritānijas un Šveices rezidentiem.

M.Zaharova uzsver, ka

“depozīta attālināta izvietošana ir tiešām ļoti vienkārša: klientam ir jāaizpilda pieteikums bankas mājas lapā, par kura veiksmīgu pārbaudi saņems bankas e-pastu, pēc tam jāpārskaita depozīts uz norādīto kontu. Pēc pārskaitījuma klients saņems apstiprinājumu par depozīta pieņemšanu un datus pieslēgumam BlueOrange Internetbankai”.

Plašāk par iespējām izvietot savus finanšu līdzekļus BlueOrange depozītā un bankas priekšrocībām aicinām skatīt bankas mājas lapā.

Papildus jautājumu gadījumā aicinām zvanīt pa tālruni +371 67 031 333, rakstīt uz e-pastu deposits@blueorangebank.com vai sazināties WhatsApp lietotnē +371 26 552 244. 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk