Image

Aicinām 9.septembrī plkst.10:00 LETA tiešraidē (www.leta.lv) skatīties ekspertu diskusiju “Finanšu nozares nākotne – dzīve pēc kapitālā remonta” par aktualitātēm finanšu nozarē, kreditēšanas rezultātiem 2020.gada 1.pusgadā, kā arī par uzņēmumu finanšu stāvokli un iespējām saņemt kredītiestāžu finansējumu, kapitāla tirgus attīstību un ilgtspējīgas finansēšanas lomu nākotnē, kas ir viena no finanšu nozares attīstības plāna prioritātēm.

Eksperti diskusijā runās par banku kreditēšanas politiku un par ar kreditēšanu saistītajām izmaksām, Covid-19 krīzes ietekmi uz uzņēmēju saistību izpildi, kā arī kapitāla tirgus un ilgtspējīgas finansēšanas tendencēm, to sasaisti ar ekonomikas atveseļošanas plānu. Tāpat tiks diskutēts par maksātnespējas procesu efektivitāti un ēnu ekonomikas ietekmi uz tautsaimniecības attīstību un finansējuma pieejamību uzņēmējiem, digitalizācijas lomu un izaicinājumiem gan uzņēmējdarbības, gan finanšu sektorā, kas ļauj efektivizēt kā iekšējos, tā arī ārējos procesus un izmaksas, kā arī citiem jautājumiem.

Apaļā galda diskusijā piedalīsies finanšu ministrs Jānis Reirs, Swedbank valdes priekšsēdētājs Latvijā, Finanšu nozares asociācijas Padomes priekšsēdētājas vietnieks Reinis Rubenis, Finanšu nozares asociācija valdes priekšsēdētāja Sanita Bajāre, Signet Bank valdes priekšsēdētājs Roberts Idelsons un Omniva Latvija vadītāja Beāte Krauze-Čebotare. Diskusiju moderēs Pauls Raudseps.

Tiešraide būs skatāma LETA (www.leta.lv).  

Sabīne Spurķe

E-pasts: sabine.spurke@financelatvia.eu

+371 20604166

Komunikācijas vadītāja

Finanšu nozares asociācija

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk