Image

Vadošais izdevums starptautiskajā finanšu un biznesa jomā “Euromoney” savā jaunākajā pētījumā ir atzinis, ka SEB banka arī šogad ir labākā banka Latvijā, piešķirot bankai balvu kategorijā “Euromoney Awards for Excellence 2020”.

“Ir patīkami saņemt starptautisko ekspertu atzinību, ņemot vērā, ka pēdējā gada laikā ir ļoti daudz darīts divos virzienos – lai sekmētu sektora sakārtošanu Latvijā un radītu klientiem ērtu piekļuvi bankas pakalpojumiem.

2019. gadā veiksmīgi noslēdzām kodu karšu nomaiņu, kas bija apjomīgs un svarīgs process. Izstrādājām jaunu Open banking platformu, kas ir samērā sarežģīts IT risinājums, bet mērķis ir radīt klientiem ērtu tehnoloģisku vidi. Ieviesām video konsultācijas, kas klientiem ļauj satikt bankas konsultantu sev ērtā laikā, lai pārrunātu jautājumus par mājokļu kredītiem un kredītmaksājumu apdrošināšanas pakalpojumu, kā arī par uzkrājumu veidošanu un ieguldījumiem. Lai attālinātā konsultācija sniegtu maksimālu pievienoto vērtību, internetbankā izstrādāta funkcionalitāte, kas ļauj parakstīt līgumus un tos arī droši glabāt.

Turpinot attīstīt digitālos risinājumus, radījām klientiem iespēju veikt uzkrājumus un labāk pārvaldīt savas kartes mobilajā aplikācijā. Kopš šī gada marta klienti var veikt maksājumus mobilajā aplikācijā arī citu banku klientiem, izmantojot tikai tālruņa numuru. Mums ir patiess gandarījums par digitālo attīstību un iespēju klientiem piedāvāt ērtus risinājumus, taču bankai tas nes arī jaunus izaicinājumus, kurus ļoti asi izjutām gada sākumā līdz ar Covid-19 izplatību pasaulē un Latvijā, kas ietekmēja mūsu klientus un ierasto biznesa vidi.

Arī šajā sarežģītajā laikā spējām strauji noreaģēt un pārorganizēt bankas darbību tā, lai mūsu darbiniekiem būtu droša darba vide un klientiem bankas serviss būtu pieejams līmenī arī ārkārtas situācijas laikā. Kopš ārkārtas situācijas esam palīdzējuši risināt kredītņēmēju vajadzības, kuriem uz noteiktu laiku ir nepieciešams samazināt kredīta pamatsummas maksājumus Covid-19 izplatības dēļ un turpinājuši piešķirt finansējumu klientiem, kas ir būtisks un atbildīgs solis ekonomikas atbalstīšanā. Tāpēc jo īpašs gandarījums par Euromoney sniegto vērtējumu, kas sniedz papildu motivāciju neapstāties pie sasniegtā.”

Ieva Tetere, SEB bankas vadītāja.

SEB banka jau iepriekšējā gadā ir saņēmusi vairākas starptautiskas atzinības – kā labākā banka Latvijā 2019, kā labākā banka vērtspapīru turēšanas pakalpojumos Latvijā, kā TOP 2 darba devējs finanšu jomā, savukārt Ilgtspējas indeksā SEB bankai izdevies jau ceturto gadu pēc kārtas noturēt savas pozīcijas Platīna kategorijā.

“Euromoney” ir vadošais finanšu izdevums. “Euromoney’s Awards for Excellence” tika izveidots 1992. gadā. “Euromoney” ekspertu komiteja, izvērtējot banku darbību gandrīz 100 valstīs, nosaka vislabākās bankas, veicot detalizētu uzņēmumu gada darbības rezultātu analīzi.

Papildu informācijai:

Agnese Strazda, SEB bankas Komunikācijas pārvaldes vadītāja, 29149306, agnese.strazda@seb.lv

Vairāk par SEB grupu Latvijā:

Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB_Latvia, YouTube/SEBlatvia, www.seb.lv


SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina pārstāvniecība 20 pasaules valstīs. Uz 2020. gada 30. jūniju SEB grupas kopējie aktīvi veido 3,218 miljardu Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 1,909 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 15 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk