Image

Podkāsta Vai tu māki rīkoties ar savu naudu? mērķis ir, iesaistot un uzklausot dažādu ekspertu viedokļus un ieteikumus, informēt un palīdzēt visiem studējošajiem uzlabot savu finanšu pratības līmeni, lai palīdzētu tiekties uz finansiālā mērķa sasniegšanu. 

Podkāstu veido Elīza Dāldere, Izabella Rumkovska, Marta Kristiāna Viļuma, Kristofers Kalniņš-Liberis, Arnis Pēteris Rozentāls, Arnolds Gudkovs, Sandra Aleksandra Lode un Madara Iverta. Tas tapis sadarbībā ar Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Studentu mediju SkaļākFinanšu nozares asociāciju un Patērētāju tiesības aizsardzības centru.

 

 

Tēma – “Kā nezaudēt naudu?”. 2. epizodes “Vai tu māki rīkoties ar savu naudu?” viesi ir Kaspars Brikša, Citadeles Informācijas tehnoloģiju drošības daļas vadītājs, un Santa Zarāne, Patērētāju tiesību aizsardzības centra Patērētāju atbalsta, sabiedrības informēšanas un komunikāciju daļas vecākā eksperte. Podkāsta vadītāja ir Marta Kristiāna Viļuma.

Viesi kopā ar ieraksta vadītājiem sniedza atbildes uz jautājumiem, kā uzmanīties no krāpniecības shēmām interneta vidē, kā nepazaudēt naudu, iztērējot to nevajadzīgu lietu iegādei u.c.

 

Papildu informācija:

Sabīne Spurķe

E-pasts: sabine.spurke@financelatvia.eu
Tel. +371 20604166
Komunikācijas vadītāja
Finanšu nozares asociācija

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk