Image

SIA Inbank Latvia, pielāgojoties Covid-19 izraisītajai situācijai valstī, nolēmusi neatcelt ikgadējo praktikantu piesaisti vasaras periodam, bet pirmo reizi nodrošināt pilnvērtīgas prakses iespējas attālinātā digitālā formātā.

“Strādājot attālināti, kopīgā ideju apmaiņā sapratām, ka jaunie darba apstākļi nav šķērslis praktikantu piesaistei, tādēļ nolēmām piedāvāt attālinātu praksi jaunajiem talantiem. Aicinu pieteikties prakses vietām interesentus, kuri vēlētos piedalīties inovatīvas, uz patērētāju finansēšanu orientētas bankas veidošanā,”

 – uzsver Inbank Latvia valdes priekšsēdētājs Ģirts Lediņš.

Inbank Latvia šovasar piedāvā 5 prakses vietas – 3 praktikanti tiks izvēlēti rotējošajai praksei, 1 prakses vieta atvērta Klientu attiecību un kreditēšanas nodaļā, bet vēl viena ir pieejama Maksājumu uzraudzības nodaļā.

Inbank piedāvā interesantu prakses formātu, kurā iespējams iepazīt dažādas uzņēmuma nodaļas, atklāj Inbank Latvia biznesa procesu speciāliste Simona, kas Inbank kolektīvam pievienojusies pirms četriem mēnešiem. Simona praksi uzņēmumā izgājusi, studējot Rīgas Ekonomikas augstkolā, un prakses vietu meklējusi, vadoties pēc diviem kritērijiem – uzņēmumam jādarbojas finanšu nozarē un jānodrošina dinamiska darba vide ar dažādām jaunām iespējām.

“Divas nedēļas pavadīju pie finanšu analīzes speciālistiem, kam sekoja laiks Kreditēšanas nodaļā, tālāk darbs ar mārketinga speciālistiem un riska analītiķiem, grāmatvedi, maksājuma uzraudzības un korporatīvo klientu attiecību speciālistiem. Šāds modelis lieliski palīdzēja izprast un iepazīt uzņēmuma struktūru, tā darbības principus un procesus,”

 – atceras Simona.

Viņas prakses laikā ieviestais jaunais rīks Inbank ikdienā tiek veiksmīgi lietots arī šodien.

Inbank Latvia ir daļa no igauņu bankas, bet veids, kādā mēs organizējam darbu, nav raksturīgs ne bankām, ne finanšu uzņēmumiem, drīzāk esam tuvāki tehnoloģiju uzņēmumam, jo dodam vairāk brīvības un plašākas iespējas iesaistīties uzņēmuma darbā, procesos. Ja ikdienā pilnīgi normāla situācija ir, ka pa Igaunijas  biroju skraida trīs suņi, tad krīzes laikā attālināta prakse Latvijā nebūs nekas ārkārtējs, bet tikai loģisks risinājums Inbank stilā,”

 – piebilst Ģ. Lediņš.

“Nešaubos, ka arī attālinātā formātā prakse Inbank būs lieliska iespēja iepazīt uzņēmuma filozofiju, cilvēkus un izaicinājumus. Mans ieteikums visiem topošajiem speciālistiem, izejot vasaras praksi, ir darīt to no sirds un ar patiesu zinātkāri,” iedrošina Simona.

Plašāka informācija:

Dāvis Zeps, SIA “Inbank Latvia”

mārketinga vadītājs

Tālrunis: 26583755

e-pasts: davis@inbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk