Igaunijas finanšu tehnoloģiju uzņēmums Inbank” grupa, kuras meitasuzņēmums “Inbank Latvia” piedāvā pakalpojumus arī mūsu valstī, plāno turpināt mērķtiecīgu izaugsmi, paplašinot biznesu Eiropā kā integrēto finanšu risinājumu platforma.

Lai atbalstītu “Inbank” izaugsmes stratēģiju Eiropā, ir radīta jauna moderna vizuālā identitāte. Atjaunotais zīmols labi atspoguļo uzņēmuma vērtības un kultūru. Pāreja uz jaunu vizuālo identitāti sāksies 2023. gada aprīlī, vispirms ieviešot uzņēmuma iekšienē un grupas līmenī tīmekļa vietni www.inbank.eu, kas galvenokārt ir vērsta uz paplašināšanos jaunos tirgos, investoru attiecībām un starptautisku personāla atlasi. Vietējos tirgos, tostarp Latvijā, izmaiņas tiks ieviestas pakāpeniski līdz 2023. gada beigām.

““Inbank” gatavojas nākamajam izaugsmes solim ar mūsu jaunākās paaudzes integrēto finanšu risinājumu platformu. Mēs atjaunojām arī savu zīmolu, lai tas būtu saskaņā ar jaunajām ambīcijām,” saka “Inbank Latvia” vadītājs Dainis Skrinda.

“Jaunais logotips ir atjaunota, mūsdienīgāka versija mūsu vecajam logotipam, kas pirmo reizi tika ieviests 2015. gadā pēc Eiropas Savienības bankas licences iegūšanas. “Inbank” pamatdarbības virziens vienmēr ir bijis finansēšanas risinājumu integrēšana tieši sadarbības partneru biznesa procesos, proti, mēs finansēšanu padarām tik ērtu un vienkāršu, ka klienti tirdzniecības vietā neatkarīgi no tā, vai tas ir fiziskā veikalā vai tiešsaistē, to gandrīz nemaz nemana. Mūsu logotips atspoguļo ideju, ka viss atrodas vienuviet jeb iekšpusē,” skaidro D. Skrinda.

Viņš uzsver – pēdējos gados ir vērojama tendence, ka finansējums no tradicionālajām bankām pāriet uz finanšu tehnoloģiju uzņēmumiem. Par vienu no galvenajiem iemesliem šādai paradumu maiņai “Inbank Latvia” vadītājs min patērētāju vēlmi pēc ērtiem un efektīviem finanšu pakalpojumiem.

“Tradicionālajās bankās aizņemšanās procesi bieži vien ir sarežģītāki un nepieciešams ilgāks apstiprināšanas laiks lēmumu pieņemšanai. Savukārt finanšu tehnoloģiju uzņēmumi izmanto digitālos rīkus, lai efektivizētu procesus, piedāvātu ātrāku apstiprināšanu un nodrošinātu lietotājam draudzīgas tiešsaistes platformas piekļuvei finanšu pakalpojumiem, padarot tos pievilcīgākus klientiem,” iemeslus šādai paradumu maiņai min D. Skrinda.

Jāpiebilst, ka zīmola vizuālās identitātes uzlabošana neradīs nekādas izmaiņas klientiem un sadarbības partneriem, jo jaunā vizuālā identitāte Latvijā tiks ieviesta 2023. gada pēdējā ceturksnī. “Inbank Latvia” turpina piedāvāt ātrus, ērtus un vienkāršus finansēšanas risinājumus tāpat kā līdz šim.

Par SIA Inbank Latvia”

SIA “Inbank Latvia” pamatdarbības virziens ir patērētāju kreditēšana, tai skaitā finansēšanas risinājumu nodrošināšana sadarbības partneriem un viņu klientiem. SIA “Inbank Latvia” sadarbojas ar tādiem uzņēmumiem kā 1a.lv, Ksenukai, Studio Moderna (Top Shop), Bite, Euronics, Ideal, Samsung, OC Vision (Vision Express, Optio, Vizionette), EnerGrid, Enefit, Given, Baltic Data, Inchcape Motors, Verte Auto, m79.lv, OCCO, Moto inn, Xiaomi un citiem, palīdzot sadarbības partneriem palielināt pārdošanas apjomus, nodrošinot vienkāršu un ātru preču nomaksas pakalpojumu saviem klientiem.

SIA “Inbank Latvia” ir Igaunijas finanšu tehnoloģiju “AS Inbank” grupas uzņēmums. AS  “Inbank” Igaunijā ir dibināta 2011. gadā, un 2014. gadā “Inbank” uzsāka darbību Latvijā. Dažu gadu laikā AS “Inbank” ir kļuvusi par nozīmīgu spēlētāju banku sektorā ar vairāk nekā 865 000 aktīvu klientu līgumu un plašu pakalpojumu klāstu. AS “Inbank” darbojas Baltijā, Polijā un Čehijā, kā arī papildus piesaista depozītus Vācijā, Austrijā, Nīderlandē un Somijā. Grupas uzņēmumiem ir vairāk nekā 5400 aktīvu partneru un obligācijas tiek kotētas “Nasdaq” Baltijas biržā.

Papildu informācija:
Sindija Grīna, SIA  “Inbank Latvia”
sadarbības partneru mārketinga vadītāja
Tālrunis: +371 26 447 522
e-pasts: sindija.grina@inbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk