Image

Industra Bank biznesa klientu apkalpošanas centrs un bankas galvenais birojs 1. februārī pārceļas uz jaunām, krietni plašākām telpām Rīgā, Muitas ielā 1. Bankas klientu apkalpošanas centrs Elizabete pagaidām turpinās darbu esošajās telpās, kamēr Muitas ielas ēkā noritēs apkalpošanas centra izbūves darbi.

Līdz ar galvenā biroja pārcelšanos mainījusies arī bankas juridiskā adrese, kas turpmāk būs: Rīga, Muitas iela 1, LV-1010. Tālruņi un cita bankas kontaktinformācija paliek nemainīga.  

Industra Bank valdes priekšsēdētājs Raivis Kakānis:

Kā jau nereti tas notiek, viens notikums ved pie nākamā. Iegādājoties PrivatBank uzņēmuma daļu, kļuvām arī par namīpašnieku, iegūstot īpašumā biroju ēku Muitas ielā 1. Vienlaikus līdz ar izaugsmi esošajās telpās Elizabetes ielā mums bija kļuvis par šauru, tāpēc pārcelšanās uz savu ēku ir loģisks un no izmaksu viedokļa racionālssolis. Neskatoties uz to, saglabāsim ierasto praksi ļaut darbiniekiem strādāt hibrīdā režīmā – tiem, kas to vēlas un kam to ļauj darba specifika, varēs arī turpmāk strādāt daļu laika attālināti un birojā ierasties pēc vajadzības. Es ceru, ka plašās telpas un labi aprīkotās telpas, kuras mēs turpināsim iekārtotmūsdienīgu, funkcionālu un ērtu darba vidi, motivēs kolēģus biežāk satikt vienam otru klātienē.

Šobrīd Industra Bank kopumā ir 189 darbinieki, kas ir par 21% vairāk, nekā pirms gada.

Ēku Rīgā, Muitas ielā 1 banka ieguva īpašumā, iegādājoties PrivatBank aktīvus un saistības pērnā gada vidū.  Kopumā biroju ēka Muitas ielā 1 aptver 7300 m2, no tām Industra Bank birojs un klientu apkalpošanas telpas aizņems 1800 m2, savukārt pārējās telpas mēs iznomājam. Šobrīd brīvas un nomai pieejamas ir vairākasbiroja telpas, platībā no 275 m2. Par biroja telpu nomu aicinām interesēties, zvanot +371 2949 9957.

Par Industra Bank:  

Industra Bank ir 1994. gadā dibināta Latvijas kredītiestāde ar 21.4 tūkstošiem klientu tūkstotis četri simti juridisku personu un 20 tūkstoši privātpersonu. Banku ir izveidojuši vietējie uzņēmēji, tās darbību fokusējot uz Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu. Klientu ērtībai banka piedāvā astoņus apkalpošanas centrus – četri no tiem atrodas Rīgā, savukārt pārējie Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Jelgavā. Vairāk informācijas: https://industra.finance/


Papildu informācijai:

Ieva Zauere
Industra Bank AS
Mārketinga un komunikācijas vadītāja
+371 29485726
ieva.zauere@industra.finance

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk