Image

Atbilstoši izmaiņām bankas cenrādī, Industra Bank klienti – fiziskas personas, rezidenti – no 1. marta saņems procentus par saviem līdzekļiem kontā, ja konta atlikums sasniegs vismaz desmit tūkstošus eiro.

Pieaugot procentu likmēm finanšu tirgos, Industra Bank ievieš izmaiņas savā pakalpojumu cenrādī un kā pirmā un pagaidām vienīgā banka Latvijā no 1. marta maksās saviem klientiem (fiziskām personām, Latvijas rezidentiem) procentus par konta atlikumu, ja tas  sasniegs vismaz 10 tūkstošus eiro.

Minimālais konta atlikums procentu saņemšanai ir 10 tūkstoši eiro, likme – no 0.25% līdz 0.50%, atkarībā no konta atlikuma apmēra. Ja klients glabā līdzekļus vairākos Industra Bank kontos, un tajos atsevišķi summa nesasniedz minimālo robežu, bet kopā sasniegtu, tad tos nepieciešams ieskaitīt vienā kontā, lai saņemtu procentus par konta atlikumu.

Jaunais cenrādis fiziskām personām – rezidentiem, kas stāsies spēkā 1. martā.

Bez tam, reaģējot uz notikumiem finanšu tirgos, banka ir ieviesusi arī depozītu ar termiņu 6 mēneši. https://industra.finance/cenradis/fiziskam-personam/depoziti. Minimālā depozīta summa – 3000 EUR.

Par Industra Bank: 

Industra Bank ir 1994. gadā dibināta Latvijas kredītiestāde ar 20.5 tūkstošiem klientu – tūkstotis pieci simti juridisku personu un deviņpadsmit tūkstoši privātpersonu. Banku ir izveidojuši vietējie uzņēmēji, tās darbību fokusējot uz Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu. Klientu ērtībai banka piedāvā astoņus apkalpošanas centrus – četri no tiem atrodas Rīgā, savukārt pārējie Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Jelgavā. Vairāk informācijas: https://industra.finance/

Papildu informācijai:
Ieva Zauere
Industra Bank AS
Mārketinga un komunikācijas vadītāja
+371 29485726
ieva.zauere@industra.finance

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk