Image

No 7.janvāra Swedbank Latvija Uzņēmumu pārvaldes vadītājs Lauris Mencis pievienojas Swedbank Latvija valdei. Jau ziņots, ka līdz ar pievienošanos Swedbank vadības komandai, Lauris Mencis šajā amatā nomainīja līdzšinējo Uzņēmumu pārvaldes vadītāju Ievu Vīganti, kura karjeru turpina kā Swedbank Baltijas Uzņēmumu kompetenču centra vadītāja.

Lauris Mencis jau kopš septembra ir pievienojies Swedbank vadības komandai un līdz ar Eiropas Centrālās bankas (ECB) saskaņojumu, kļūst arī par bankas valdes locekli. Savās darba gaitās Lauris Mencis saistīts ar juridisko klientu apkalpošanu – vadījis gan starptautisko, gan mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanas daļas, vēlāk kļuvis par Lielo uzņēmumu apkalpošanas daļas vadītāju. Vienlaikus ar ECB saskaņojumu par Swedbank Latvija padomes priekšsēdētāju kļuvis līdzšinējais padomes loceklis Bjorns Mikaels Elfstrands (Bjӧrn Mikael Elfstrand).

Swedbank vadības komandā šobrīd ir arī valdes priekšsēdētājs Reinis Rubenis un valdes locekļi – Privātpersonu pārvaldes vadītājs Renārs Rūsis, Klientu servisa pārvaldes vadītājs Vadims Frolovs, Finanšu pārvaldes vadītāja Līga Šķendere, Risku pārvaldes vadītāja Latvijā Ruta Malacanova, Risku vadības pārvaldes vadītājs Juris Bogdanovs, Atbilstības kontroles vadītāja Gundega Genca, kā arī Juridiskās pārvaldes vadītāja Agnese Garda, Personāla pārvaldes vadītāja Agita Jākobsone un Komunikācijas un ilgtspējas pārvaldes vadītājs Māris Plūme.

Papildu informācijai:
Jānis Krops
Swedbank Mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381
janis.krops@swedbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk