Image

No 1.jūnija par Swedbank Latvija Uzņēmumu pārvaldes vadītāja vietas izpildītāju kļuvis Jevgenijs Ivanovs, kurš līdz ar to pievienojas bankas vadības komandai. Līdz šim J.Ivanovs vadīja Swedbank Lielo uzņēmumu apkalpošanas daļu. Iepriekš Uzņēmumu pārvaldes vadītājs bija Lauris Mencis, kurš nu ieņem Swedbank Latvija valdes priekšsēdētaja amatu.

Jevgenijs Ivanovs Swedbank Uzņēmumu apkalpošanas jomā darbojas jau vairāk nekā 18 gadus. Karjeras gaitas uzsācis kā juridisko klientu apkalpošanas menedžeris. Tad vadījis Starptautisko klientu apkalpošanas nodaļu, mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanas daļas, kā arī Lielo uzņēmumu apkalpošanas daļu. Izglītību ieguvis Ventspils augstskolā un RTU Ventspils fakultātes Ekonomikas nodaļā. Papildus studējis arī Latvijas Universitātes Starptautisko ekonomisko attiecību katedrā, kamēr Uzņēmējdarbības un vadības maģistra grādu ieguvis Biznesa augstskolā “Turība”.

Kā min Lauris Mencis, Swedbank vadītājs Latvijā,

“Jevgenijs ir kolēģis, kurš uzņēmumu apkalpošanas jomu pārzina no pašiem pamatiem. Viņš allaž ir meklējis labākos risinājumus mūsu klientiem un bagātīgo pieredzi nav liedzis arī saviem kolēģiem. Turklāt, Jevgenijs ir komandas spēlētājs un sevi pierādījis kā izcilu vadītāju – viņš ne tikai spēj redzēt lielos stratēģiskos mērķus, bet arī nepazaudē klientu apkalpošanā tik svarīgo ikdienas ierasto darbu nozīmi, lai kopā atbalstītu Latvijas tautsaimniecības izaugsmi.”

Tikmēr Jevgenijs Ivanovs piemetina, ka “Swedbank kolēģi ir savas jomas eksperti, kuru mērķis ir sekmēt uzņēmējdarbības vides attīstību Latvijā. Mūsu fokuss vienmēr ir balstīts uz tirgus un mūsu klientu vajadzību izpratni, dalīšanos zināšanās un atbilstošu finanšu risinājumu piedāvājumu veidošanu. Kopā ar kolēģiem Uzņēmumu pārvaldē mēs turpināsim darbu, lai atbalstītu ikvienu, kas plāno spert pirmos soļus biznesā, un lai palīdzētu jau esošajiem uzņēmumiem kļūt aizvien efektīvākiem un konkurētspējīgākiem.”

Swedbank vadības komandā šobrīd ir arī valdes priekšsēdētājs Lauris Mencis un valdes locekļi – Privātpersonu pārvaldes vadītājs Renārs Rūsis, Klientu servisa pārvaldes vadītājs Vadims Frolovs, Finanšu pārvaldes vadītāja Līga Šķendere, Risku pārvaldes vadītāja Latvijā Ruta Malacanova, Finanšu noziegumu novēršanas pārvaldes vadītāja Karina Lindava, Atbilstības kontroles vadītāja Gundega Genca, kā arī Juridiskās pārvaldes vadītāja Agnese Garda, Personāla pārvaldes vadītāja Agita Jākobsone un Komunikācijas un ilgtspējas pārvaldes vadītāja Lolita Stašāne.

RUS: Изменения в команде руководства Swedbank в Латвии

 

Papildu informācijai:
Jānis Krops
Swedbank Mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381
janis.krops@swedbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk