Image

Industra Bank izsniegusi SIA “I18” kredītu 900 tūkstošu eiro apmērā komerciāliem mērķiem paredzētā nekustamā īpašuma iegādei Rīgā, Ilzenes ielā 18. Īpašums aptver zemi vairāk nekā 40 tūkstošu kvadrātmetru platībā un divdesmit piecas būves ar kopējo platību nedaudz virs 12 tūkstošiem kvadrātmetru. SIA “I18” plāno tuvāko trīs gadu laikā ieguldīt vairāk nekā vienu miljonu eiro esošo ēku un infrastruktūras uzlabojumos, lai izveidotu to par mūsdienīgu un profesionālu noliktavu un industriālo centru.

Šobrīd teritorijā esošās ēkas ir morāli un fiziski novecojušas, un tās ir nepieciešams atjaunot un pārbūvēt, lai izveidotu mūsdienīgas un energoefektīvas noliktavu un ražošanas telpas ar visu nepieciešamo infrastruktūru, kā arī lai racionālāk izmantotu teritoriju. Izmaiņu mērķis ir izveidot efektīvu un pieejamu vidi konkurētspējīgas loģistikas, ražošanas, tirdzniecības un citas komercdarbības veikšanai, visupirms – vidējiem un maziem uzņēmumiem.

SIA “I18” valdes loceklis Aleksandrs Rabkins norāda:

“SIA “I18” ir jauns pieredzējušas nekustamo īpašumu pārvadīšanas komandas projekts, kura jau ir īstenojusi līdzīgu investīciju projektu komerciālo nekustamo īpašumu jomā Rīgā. Veiksmīgā iepriekšējā pieredze un sasniegtie finanšu rezultāti, attīstot biznesa parku Jūrkalnes ielā 1, ļāva piesaistīt kapitālu un bankas finansējumu jaunas biznesa idejas īstenošanai. Manuprāt, šim objektam piemīt pats svarīgākais – perspektīva atrašanās vieta, ērta piekļuve un pietiekami liela teritorija turpmākai kompleksa attīstīšanai–, savukārt mums – vadības komandai – ievērojama pieredze šādu objektu attīstībā.”

Industra Bank valdes priekšsēdētājs Raivis Kakānis:

“Šobrīd nekustamo īpašumu nozarē kopumā novērojams pieklusums augošo likmju un kopējās neskaidrības ietekmē. Taču kā arvien esam uzsvēruši, uzņēmējiem visos laikos ir svarīgi spēt ieraudzīt un būt pietiekami drosmīgiem izmantot biznesa iespējas, ja to dzīvotspēja ir rūpīgi izsvērta. SIA “I18” iegādātā teritorija bijusi ilgu laiku pamesta novārtā, tāpēc prasmīga saimnieka rokās tai ir milzīgs potenciāls kļūt par mūsdienīgu, ērtu un pieprasītu noliktavu un industriālo telpu centru. Esam gandarīti par iespēju Industra Bank līdzdarboties šī projekta īstenošanā.”

Par Industra Bank: 

Industra Bank ir 1994. gadā dibināta Latvijas kredītiestāde ar 21.4 tūkstošiem klientu – tūkstotis četri simti juridisku personu un 20 tūkstoši privātpersonu. Banku ir izveidojuši vietējie uzņēmēji, tās darbību fokusējot uz Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu. Klientu ērtībai banka piedāvā astoņus apkalpošanas centrus – četri no tiem atrodas Rīgā, savukārt pārējie Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Jelgavā. Vairāk informācijas: https://industra.finance/


Papildu informācijai:

Ieva Zauere
Industra Bank AS
Mārketinga un komunikācijas vadītāja
+371 29485726
ieva.zauere@industra.finance

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk