Image

Jau nākamnedēļ sāksies pieteikumu pieņemšana Attīstības finanšu institūcijas ALTUM atbalsta programmā privātmāju energoefektivitātes paaugstināšanai. Lai privātmāju īpašniekiem palīdzētu sagatavoties valsts atbalstam, ALTUM aicina uz bezmaksas vebināru, kurā soli pa solim varēs uzzināt būtiskāko, kas jāzina, lai veiksmīgi sagatavotu pieteikumu.

Vebinārs norisināsies tiešsaistē, 27. maijā plkst. 13.00.

Saite uz vebināru: https://fb.me/e/2sHXPzWfU.  

Būtisku informāciju par privātmāju energoefektivitātes programmas plāniem sniegs Ekonomikas ministrijas parlamentārais sekretārs Jānis Vitenbergs un ALTUM valdes locekle Inese Zīle. Tam sekos praktiskā daļa, kur ALTUM Energoefektivitātes programmu departamenta vadītāja Ieva Vērzemniece informēs par atbalsta veidiem, apmēriem, pieteikšanos un energoefektivitāti uzlabojošiem pasākumiem, kādus var īstenot programmas ietvaros. Vebināru vadīs ALTUM Mārketinga un komunikācijas vadītājs Kristians Pudans.

Jautājumus varēs uzdot komentāros Facebook pasākuma lapā. Vebinārs notiks sadarbībā ar Ekonomikas ministriju.

Papildu informatīvi vebināri

27.maijā no plkst. 15.00-17.00 Ekonomikas ministrija un ALTUM sadarbībā ar Finanšu nozares asociāciju organizē vebināru “Privātmāju energoefektivitāte. Atbalsta saņemšanas nosacījumi.” Tā laikā iedzīvotāji tiks informēti par atbalsta programmu, tehniskās dokumentācijas izstrādes procesu un sadarbības veidošanu ar banku. Vebināram nepieciešams pieteikties iepriekš, aizpildot reģistrācijas formu: https://bit.ly/3hFdFvT.

28.maijā no plkst. 10.00-12.00 Būvniecības valsts kontroles birojs aicina uz vebināru par privātmājas atjaunošanu un energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumiem. Vairāk informācijas: https://bit.ly/3yvTNkL.

Atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par atbalsta programmu privātmāju energoefektivitātei atrodamas ALTUM mājaslapā, kā arī sociālajos tīklos Twitter, Facebook un LinkedIn.

Papildu informācijai:
Sandra Eglīte
ALTUM sabiedrisko attiecību speciāliste

T: 26577810
sandra.eglite@altum.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk