Image

Augsto tehnoloģiju uzņēmums Axon Cable atklājis jaunu kabeļu ražošanas rūpnīcu Daugavpilī. Rūpnīcas pielāgošanā ieguldīti vairāk nekā 350 000 eiro. Jau ziņots, ka sadarbībā ar Swedbank Axon Cable gan veikuši ieguldījumus jaunas rūpnīcas telpās, gan arī ražošanas iekārtu iegādē.          

 

               

Kā uzsver Axon Cable vadītājs Jans Senkāns (Yann Sinquin)

“Saskaroties ar izaugsmi un nemitīgu pieprasījuma pieaugumu pēc uzņēmuma ražotās produkcijas, tika pieņemts lēmums paplašināt uzņēmuma ražošanas jaudas, izveidojot vēl vienu ražotni. Šodien varam būt lepni, ka jaunās telpas ir gatavas uzņemt ne tikai viesus, bet arī mūsu uzņēmuma darbiniekus. Liels atspaids šī projekta realizēšanā ir bijis gan finanšu institūcijai Altum gan Swedbank. Pateicoties šīm investīcijām, mēs esam iegājuši nākošajā attīstības posmā, kuru vieno motīvs – lai mūsu klienti būtu droši, ka spējam izpildīt visus viņu pasūtījumus.”

 

 

Tikmēr Swedbank Uzņēmumu pārvaldes vadītājs Lauris Mencis atzīst, ka

“Axon Cable ir stabils sadarbības partneris, kurš ražo augstas pievienotās vērtības produkciju. To izmanto ne tikai autobūves vai rūpnieciskā aprīkojuma nozarēs, bet arī robotikas un kosmosa tehnoloģijās. Papildus tam Axon Cable arī ir nozīmīgs reģionālās attīstības veicinātājs, jo uzņēmums nodarbina vairāk nekā 600 darbinieku. Sadarboties ar šādu uzņēmumu ir iedvesmojoši, jo mērogs kādā uzņēmums darbojas ir tiešām apbrīnojams.”

 

 

Axon Cable ir starptautisks uzņēmums, kurš pieder Francijā reģistrētajam Axon Cable SAS. Grupā ietilpst vairāk nekā 20 uzņēmumu, no kuriem 9, tostarp rūpnīca Daugavpilī, nodarbojas ar ražošanu. Uzņēmums galvenokārt ražo augsto tehnoloģiju elektriskos un elektroniskos kabeļus, vadus un to savienojumus. Vairāk nekā 95% saražotās produkcijas tiek eksportēta.

 

RUS: Производитель кабелей Axon Cable открывает новый завод в Даугавпилсе

 

Papildu informācijai:
Jānis Krops
Swedbank Mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381
janis.krops@swedbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk