Image

Ar 1. septembri SEB bankas valdei pievienojas Kristaps Strazds, kurš uzņemsies finanšu direktora pienākumus. Kristaps Strazds uz noteiktu laiku aizvietos līdzšinējo finanšu direktori Jeļenu Cīruli. Kristapa Strazda pievienošanos SEB bankas valdei apstiprinājusi Finanšu un kapitāla tirgus komisija, kā ar Eiropas Centrālā banka.

Kristaps Strazds SEB bankā strādā jau kopš 1996. gada, pildot vadītāja funkcijas tādās jomās kā naudas pārvaldības un tirdzniecības finansēšana, uzņēmumu apkalpošana, finanšu tirgi, kā arī resursu vadība. Kristapa Strazda atbildībā būs finanšu jomas vadība, kā arī iepirkumu, nekustamo īpašumu, darījumu nodrošināšanas, resursu vadības un lietvedības jomas.

SEB bankas vadītāja un valdes priekšsēdētāja Ieva Tetere:

“Esmu pateicīga Kristapam, kurš uz noteiktu laiku piekrita uzņemties finanšu direktora pienākumus. Kristapa dažādā pieredze finanšu sektorā ir nozīmīgs aspekts, kas jaunajos pienākumos būs jo īpaši būtisks. Mēs kā banka turpinām savu izaugsmi, tas vienlaikus paredz ļoti daudz dažādus ar finanšu pārvaldību saistītus jautājumus, kas jāturpina risināt.”

Kristaps Strazds ir ieguvis maģistra grādu starptautiskajās ekonomiskajās attiecībās Latvijas Universitātē, kā arī biznesa vadības grādu (MBA) Rīgas biznesa skolā.

RU: Кристапс Страздс становится финансовым директором банка SEB

Papildu informācijai:

Kristīne Šonmane, SEB bankas uzņēmuma attīstības komunikācijas vadītāja, Korporatīvās komunikācijas pārvalde – 26102288, kristine.sonmane@seb.lv

Vairāk par SEB grupu Latvijā:

Twitter/SEB_Latvia, Facebook/SEB_Latvia, YouTube/SEBlatvia, www.seb.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk