Image

SIA Elektronika-Serviss ieguldīs vairāk nekā 700 tūkstošus eiro jauna servisa un loģistikas centra attīstībā. Uzņēmums sindicētā aizdevuma veidā saņēmis vairāk nekā 400 tūkstošu eiro no Swedbank un vairāk nekā 330 tūkstošus no finanšu institūcijas Altum. Finansējums tiks izmantots, lai celtu uzņēmuma servisa centra kapacitāti. SIA Elektronika-Serviss specializējas plaša profila elektrotehnikas remontā un garantijas servisa nodrošināšanā. Plānots, ka ar iegūto finansējumu uzņēmums iegādājies jaunas telpas, kas ļaus optimālāk veikt elektrotehnikas servisa remontu un arī nodrošināt loģistiku

 Abu finanšu iestāžu izsniegtais finansējums ļaus SIA Elektronika-Serviss iegādāties jaunu nekustamo īpašumu Rīgā, Slokas ielā. Īpašums, kas sastāv no zemes un ražošanas korpusa ēkas, ļaus optimizēt veicamo elektrotehnikas servisa vienību apmēru. Kā uzsver Elektronika-Serviss īpašnieks un vadītājs Andrejs Toropovs:

“Pēdējos gados izteikti jūtams, ka palielinās vidējais elektrotehnikas vienību skaits Latvijas mājsaimniecībās. Ar iepriekšējām telpām ir grūti apkalpot pieaugošo pieprasījumu, jo ievērojami audzis elektrotehnikas ierīču īpatsvars. Ja kādreiz uzņēmums galvenokārt strādāja ar televizoru remonta pakalpojumu sniegšanu, lielās sadzīves tehnikas remontu, tad nu jau lielākā pakalpojumu daļa saistīta ar mobilajiem telefoniem un mazo sadzīves tehniku. Šobrīd izteikti klāt nākuši arī dažādi roboti un elektriskie skrejriteņi, kā arī citas ikdienas elektropreces.”

Tikmēr Swedbank Uzņēmumu pārvaldes vadītājs Lauris Mencis uzsver, ka

“īsta uzņēmēja īpašība ir vienmēr domāt vairākus soļus uz priekšu un ieguldīt risinājumos, kas ļaus uzņēmumam attīstīties arī nākotnē. Elektronika-Serviss lēmums ieguldīt jaunās elektropreču garantijas servisa centra telpās ļaus ne tikai palielināt servisa remontā apkalpoto preču sortimentu, bet arī izmantot līdzekļus darba efektivitātes un optimizācijas veicināšanā.”

Vienots servisa centrs ļaus uzlabot gan preču uzskaiti, pieņemšanas procesa kvalitāti, gan arī pēc servisa preču izsniegšanu to īpašniekiem.

Šobrīd SIA Elektronika-Serviss veic remonta servisa pakalpojumus Rīgā, Tadaiķu, Brīvības, Dambja un Dēļu ielā. Pēc jaunā servisa centra izveides Slokas ielā, uzņēmums plāno palielināt apkalpoto preču sortimentu, sniedzot remonta pakalpojumus arī ārpus Latvijas robežām.

Uzņēmums darbu uzsācis 1992.gadā un ir lielākais elektrotehnikas remonta pakalpojumu sniedzējs Latvijā. Elektronika-Serviss specializējas sadzīves tehnikas, mobilo telefonu, elektrisko skrejriteņu u.c. ierīču remontā un garantijas servisā. Uzņēmums pieder Andrejam un Olgai Toropoviem. Pērn uzņēmums strādājis ar 2,5 miljonu eiro apgrozījumu.

RUS: Крупнейший в Латвии центр по сервису электротехники SIA Elektronika-Serviss вложит 700 тысяч в развитие предприятия

Papildu informācijai:
Jānis Krops
Swedbank Mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381
janis.krops@swedbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk