Image

Sākot ar šo nedēļu Swedbank vadības komandai pievienojusies Komunikācijas un ilgtspējas pārvaldes vadītāja Lolita Stašāne. Līdz ar līdzšinējā pārvaldes vadītāja Māra Plūmes lēmumu atgriezties uzņēmējdarbībā, Lolita Stašāne pārņems atbildību par Swedbank korporatīvo komunikāciju, zīmolvedību, korporatīvās sociālās atbildības iniciatīvām un ļoti plašo ilgtspējas jomu.

L.Stašāne ir komunikācijas profesionāle ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi, no kuriem vairāk nekā 10 nostrādāti Swedbank. Pirms pievienošanās bankai viņa strādājusi dažādās organizācijās, tai skaitā, Finanšu ministrijā, Valsts apdrošināšanas uzraudzības inspekcijā, AS Diena, kā arī 20 gadus paralēli darbam profesionālajā vidē veidojusi akadēmisko karjeru, strādājot Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē.

Pēc 9 darba gadiem bankā Māris Plūme nolēmis atgriezties uzņēmējdarbībā, lai veidotu klimata pārmaiņas mazinošus risinājumus un īstenotu citas ieceres. Aizvadītajos gados M.Plūmes vadītā komanda ir nodrošinājusi bankai gan Mīlētākā zīmola statusu Latvijā, gan Platīna vērtējumu Ilgtspējas indeksā, neraugoties uz dažādiem ārējiem satricinājumiem. Tāpat viņš ir sekmīgi koordinējis darbu, kas palīdzējis izveidot un uzturēt spēcīgu nozares asociāciju, nodrošināt pozitīvu dialogu ar valdību un likumdevējiem, kā arī uzlabot biznesa vidi, tostarp, kredītu pieejamību jaunajām ģimenēm un studentiem, maksātnespējas shēmu izskaušanu u.c.

RUS: Лолита Сташане присоединяется к команде руководства Swedbank в Латвии

Papildu informācijai:
Jānis Krops
Swedbank Mediju attiecību vadītājs
Tālr.: 67444560, 26880381
janis.krops@swedbank.lv

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk