Image

LPB Bank ir pārņēmusi PrivatBank privātpersonu kredītportfeli 743 tūkst. eiro apmērā ar patēriņa kredīta līgumiem, kas izsniegti “airBaltic Pilotu akadēmija” studentiem.

Augustā par jauno maksājumu veikšanas kārtību tika informēti visi tie PrivatBank klienti, kuru saistības ietilpst kredītportfelī “airBaltic Pilotu akadēmija”. Patēriņu kredītu portfeļa bilances vērtība 16. augustā bija 743  tūkst. eiro, pastāstīja LPB Bank Finansēšanas nodaļas vadītājs Edgars Jērāns.

“LPB Bank aktīvi kreditē gan juridiskās, gan fiziskās personas, un šis darījums ļauj LPB Bank paplašināt pakalpojumu un klientu loku,”

gandarīts E. Jērāns.

“airBaltic Pilotu akadēmija” jau kopš 2018. gada veic augstākā līmeņa pilotu sagatavošanu un garantē saviem absolventiem pilotu darba vietas lidsabiedrībā airBaltic”. Akadēmijā var studēt gan Latvijas, gan citu ES valstu iedzīvotāji. Klātienes mācību programma ilgst divus gadus.

Visas “airBaltic” apmācības programmas atbilst EASA un ICAO noteikumiem, un tās veido un vada aktīvi aviācijas profesionāļi, kas strādā tieši ar “airBaltic”.

 

 

Papildu informācija:
Jūlija Zeile
LPB Bank mārketinga un komunikācijas vadītāja
julija.zeile@lpb.lv
+371 26471277

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk