Image

2021.gada otrajā ceturksnī LPB Bank visi svarīgākie darbības un efektivitātes rādītāji atradās labā un stabilā līmenī, kā arī neskatoties uz ekonomikas lejupslīdi, Banka spēja saglabāt peļņu iepriekšējā gada līmenī. Banka turpina aktīvi īstenot savu attīstības stratēģiju, sniedzot visaptverošus bankas pakalpojumus Latvijas uzņēmumiem, nodrošinot e-komercijas pakalpojumus un veiksmīgi attīstot biznesa attiecības ar FinTech uzņēmumiem un jaunuzņēmumiem.

LPB Bank 2021. gada 2. ceturkšņa svarīgākie finanšu rādītāji (neauditēti):

  • Bankas aktīvu apjoms – 227,28 miljoni eiro;
  • Bankas pamatdarbības ieņēmumi – 9,3 miljoni eiro;
  • Bankas kapitāls un rezerves – 35,2 miljoni eiro;
  • Bankas peļņa veido 2,48 miljonus eiro;
  • Bankas likviditātes seguma rādītājs sasniedza 168%;
  • Kapitāla pietiekamības rādītājs – 24,86%.

Pārskata periodā notika izmaiņas Bankas Padomes sastāvā. Ir aktivizējies hipotekāro kredītu tirgus un ir novērojams ļoti liels pieprasījums no klientu puses pēc hipotekārajiem kredītiem, kur Banka spēj piedāvāt saviem klientiem piemērotākos risinājumus. Īpaši pieprasīts kļuvis individuāla seifa pakalpojums, jo šobrīd iespējas tērēt uzkrātos naudas līdzekļus ceļojumiem, dārgiem pirkumiem vai investīcijām ir diezgan ierobežotas. Ieklausoties klientu vajadzībās, Banka turpināja modernizēt Internetbanku.

Robert Christian Schoepf, LPB Bank Valdes priekšsēdētājs stāsta:

“Visi Bankas finanšu rādītāji joprojām ir ļoti labā un stabilā līmenī. Pateicoties visas mūsu komandas labi koordinētam darbam, mēs saglabājām Bankas peļņu iepriekšējā gada līmenī. Mēs nepārtraukti sekojam līdzi jaunākajām tendencēm pasaules banku sektorā un tas ļauj mums ātri un bez lielām grūtībām pielāgoties mainīgajam tirgum. Savā ziņā neliela banka – tā ir priekšrocība, kas ļauj mums ātri un efektīvi reaģēt uz mainīgo situāciju finanšu un tehnoloģiju pasaulē. Kā jau iepriekš minēju, esam uzsākuši klientu apkalpošanas zāles vērienīgus renovācijas darbus un pēc dažām nedēļām Bankas klienti tiks sagaidīti mūsdienīgākās un plašākās telpās.” 

 

Papildu informācija:
Jūlija Zeile
LPB Bank mārketinga un komunikācijas departamenta vadītāja
julija.zeile@lpb.lv
+371 26471277

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk