Image

Piešķirot finansējumu 3 miljonu eiro apmērā uzņēmumiem SIA Ķengaraga 10A un SIA Ķengaraga 10B, Luminor banka atbalstījusi jauna loģistikas centra attīstību Ķengaragā. Finanšu līdzekļus izmantos uzņēmumu biznesa attīstībai un ēku būvniecībai.

Loģistikas centrs atradīsies stratēģiski izdevīgā vietā Daugavas krastā pie Dienvidu tilta transporta mezgla. Kopējā loģistikas centra platība ir 10000 kvadrātmetri, no kuriem lielākā daļa jau ir iznomāta.

“Attīstoties un uzlabojoties galvaspilsētas infrastruktūrai, veidojas jauni loģistikas, biznesa, iepirkšanās un dzīvojamie rajoni, kas atslogo Rīgas centru, savukārt Dienvidu tilta pārvada apkārtne un transporta mezglu attīstība ir perspektīva un piemērota loģistikai. Šobrīd ir pieprasījums pēc kvalitatīvām, energoefektīvām un mūsdienu prasībām atbilstošām ražošanas, noliktavu un biroja telpām, jo daudzviet esošās, īpaši ofisu telpas, ir morāli novecojušas. Luminor banka labprāt atbalsta šādus biznesa projektus ar izaugsmes potenciālu,”

saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

Uzņēmumi SIA Ķengaraga 10B un SIA Ķengaraga 10B pieder divām holdingkompānijām SIA JMI un SIA DKB ar lielu pieredzi nekustamo īpašumu attīstīšanā. Lielākie realizētie nekustamā īpašuma projekti ir noliktavu un biroja komplekss Vietalvas ielā 1, renovētas ražošanas telpas Kurzemes prospektā, kā arī iepriekš attīstīts uzņēmums Raunas ražotne.

“Bankas aizdevums mums ļāva projektu veidot kā vienotu biznesa parka konceptu ar blakus esošo ražošanas, noliktavas un biroju ēku. Potenciāliem nomniekiem būs iespēja izveidot telpas atbilstoši vajadzībām un prasībām – tās var izmantot gan kā biroja, gan kā tirdzniecības vai ražošanas telpas, jo ir nodrošināta ērta preču iekraušana vai izkraušana. Turklāt blakus esošais Dienvidu tilts nodrošina ērtu satiksmi starp Pārdaugavas dienvidrietumiem un Rīgas labo krastu,”

stāsta uzņēmumu Ķengaraga 10A SIA un Ķengaraga 10B SIA izpilddirektors Andris Laizāns

Jau 2018. gadā uzņēmumi noslēdza pirkuma līgumu par divu atsevišķu nekustamo īpašumu iegādi, kas turpmāk veidos vienu biznesa centru.

 

Par SIA Ķengaraga 10A un SIA Ķengaraga 10B

Uzņēmumi SIA Ķengaraga 10A un SIA Ķengaraga 10B dibināti 2018. gadā un pieder divām kompānijām SIA JMI un SIA DKB.

Par Luminor

Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni. 

Papildu informācija:
Inese Kronberga
Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 29215409
E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk