Image

Luminor banka piešķīrusi 105 tūkstošus eiro aizdevumu Jelgavas konditorejas izstrādājumu un saldumu ražotājam SIA Karameļu darbnīca jaunu iekārtu iegādei. Tās uzņēmumam sniegs iespēju paplašināt saražotās produkcijas klāstu, radot jaunus un veselīgus produktus, saglabājot to dabisko uzturvērtību.

“Bankas sadarbība ar SIA Karameļu darbnīca ilgst jau daudzus gadus un esam pārliecinājušies, ka uzņēmumam ir skaidrs redzējums par biznesa attīstīšanas virzienu un tas mērķtiecīgi un veiksmīgi tiek īstenots. Jau agrāk esam atbalstījuši uzņēmumu, piešķirot finansējumu iekārtu iegādei, telpu pārbūvei un apgrozāmajiem līdzekļiem, un redzam, ka uzņēmums ir finansiāli atbildīgs un uz izaugsmi vērsts. Tā kā pārtikas ražošanā valda sīva konkurence, šīs ambīcijas veiksmīgai uzņēmējdarbībai ir ļoti būtiskas,”

saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

SIA Karameļu Darbnīca ražotne atrodas Jelgavā, kur uzņēmums ražo karameles, putotās konfektes, marmelādes, cepumus u.c. saldumus. Karameļu darbnīca pieņem personalizētus pasūtījumus, karamelēs iestrādājot vārdus, iniciāļus, logotipus un piedāvā dažādus saldumu komplektus. Ražotnē notiek arī karameļu veidošanas paraugdemonstrējumi, meistardarbnīcas un ekskursijas.

“Uzskatu, ka aizņēmums bankā ir bijis viens no pareizākajiem biznesa lēmumiem, kādu savulaik esmu pieņēmusi, jo sakrāt tik lielus līdzekļus telpu remontam, ražotnes iekārtošanai un iekārtu iegādei īsā laikā nebūtu iespējams, taču bizness prasīja attīstību. Tas palīdzēja uzreiz sākt aktīvu darbību, kā arī pārdzīvot ekonomiskos satricinājumus. Aizdevums palīdzēs īstenot sapni par jaunu un veselīgu produktu izstrādi, lai iepriecinātu mūsu klientus. Pabeidzot jauno iekārtu un iespēju testēšanu, plānojam iegādāties papildus tehnoloģijas, kas nodrošinās iespēju ne tikai pārstrādāt ogas, bet arī dārzeņus un citus pārtikā izmantojamos produktus. Uzņēmumā cenšamies veidot drošu, dinamisku un atraktīvu vidi, lai mūsu darbiniekiem būtu patīkami strādāt uzņēmumā, bet partneriem un klientiem – prieks sadarboties,”

uzsver SIA Karameļu darbnīca īpašniece Ilze Priževoite.

Dibināšanas sākumposmā uzņēmums darbojās kā mājražotājs, taču jau pirmajos darbības gados strauji attīstījās un ir kļuvis par darba vietu jau 19 Jelgavas un tās apkārtnes iedzīvotājiem.

Par SIA karameļu darbnīca

Uzņēmums ir dibināts 2014. gadā Jelgavā, un tas ir viens no elastīgākajiem korporatīvajiem saldumu ražotājiem Latvijā. Saldumu ražošanā tiek izmantotas dabīgas izejvielas un plaši izmantots roku darbs. Karameļu darbnīca ir  godalgota kā 2018. gada uzņēmums Zemgalē. Uzņēmuma produkciju var iegādāties gan saimniecībā, gan dažādos dabīgu produktu veikalos un lielveikalos.

Par Luminor

Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni. 

Papildu informācija:
Inese Kronberga
Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 29215409
E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk