Image

Luminor banka piešķīrusi 800 000 eiro aizdevumu uzlīmju ražotājam SIA Olderi jaunu ražošanas telpu iegādei. Līdz šim uzņēmums telpas nomāja, taču uzņēmuma darbības attīstībai ir veikta sava īpašuma iegāde.

Uzņēmums specializējies uzlīmju ražošanā dažādu jomu uzņēmumu produkcijai, piemēram, saimniecības precēm, kosmētikai, pārtikas produktiem, sadzīves ķīmijai u.c.

“Olderi ir iekarojuši ne tikai Baltijas tirgu, bet veiksmīgi savu saražoto produkciju eksportē arī uz Skandināvijas un Centrāleiropas valstīm. Tas nozīmē, ka uzņēmums ražo konkurētspējīgus produktus un savu ražošanas telpu iegāde ir tikai loģisks un atbalstāms uzņēmuma attīstības virziens. Bankas piešķirtais finansējums uzņēmumam ļaus vēl sekmīgāk plānot savu biznesu un pielāgot ražošanas telpas šī brīža vajadzībām un nākotnes izaugsmei,”

 saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

Bankas finansējuma iegūšanai SIA Olderi saņēmusi arī finanšu institūcijas ALTUM garantijas.

Olderi SIA saviem produktiem nodrošina augstu kvalitāti, neatkarīgi no pasūtīto uzlīmju apjoma. Uzņēmums piedāvā gan individuāli izstrādātas uzlīmes, gan standarta risinājumus, tos pielāgojot klienta vajadzībām. 

“Jaunās ražošanas telpas Maskavas priekšpilsētā  ir lieliski piemērotas tipogrāfijas darbam un nav nepieciešami ieguldījumi, lai tās īpaši pielāgotu uzņēmuma iekārtu izvietošanai. Bankas piešķirtais finansējums mums ir ļāvis iegādāties tik plašas telpas, lai ne tikai racionāli izvietotu izejmateriālus, bet arī dotu iespēju tos iegādāties lielākos apjomos, kas uzņēmumam ļauj samazināt ražošanas izmaksas. Lielāko daļu no telpām izmantosim paši, bet pārējās iznomāsim, lai gūtu papildu ienākumus,”

stāsta SIA Olderi valdes priekšsēdētājs Jānis Ločmelis.

 

Par SIA Olderi

Tipogrāfijas uzņēmums SIA Olderi dibināts 1994. gadā. Uzņēmuma specialitāte ir digitāli drukātas pašlīmējošās uzlīmes ruļļos. Uzņēmums palīdz risināt klientu nozīmīgākās problēmas ar iepakojumu – kur izvietot nepieciešamo informāciju, kā nodrošināt tulkojumus eksportam un, protams, kā izcelt savu produkciju piesātinātajos veikalu plauktos. SIA Olderi ir vairāk nekā 600 klientu visā Eiropā un aptuveni 30% no saražotās produkcijas uzņēmums eksportē.

Par Luminor

Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni. 

 

Papildu informācija:
Inese Kronberga
Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 29215409
E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk