Image

Lai nodrošinātu juvelierizstrādājumu tirgotāja SIA Grenardi biznesa attīstību un mērķu īstenošanai nepieciešamos apgrozāmos līdzekļus, Luminor banka uzņēmumam piešķīrusi 1,5 miljonus eiro aizdevumu.

SIA Grenardi nodarbojas ar augstas klases juvelierizstrādājumu tirdzniecību. Ar ekskluzīvām tiesībām uzņēmums pārstāv vairākus labi pazīstamus un prestižus starptautiskus rotaslietu zīmolus. Grenardi ir izveidojis arī vairākus savus zīmolus, piemēram, klasisko briljantu kolekciju Due, rotaslietu kolekciju sadarbībā ar bijušo Valsts prezidenti Vairu Vīķi – Freibergu VVF Rotājies Latvija, izsmalcinātu un mūsdienīgu zīmolu Lilly Spring, juvelierizstrādājumu kolekcijas bērniem u.c.

“Grenardi ir vadošais juvelierizstrādājumu mazumtirdzniecības tīkls Latvijā ar plašu piedāvājuma klāstu, ko nākotnē plānots vēl paplašināt. Uzņēmumam ir svarīgi saviem klientiem nodrošināt visaugstāko servisu. Ar bankas piešķirto finansējumu plānojam to vēl vairāk attīstīt, tajā skaitā tuvākajos gados atverot jaunas tirdzniecības vietas Rīgas centrā. Augsto latiņu, kādu esam uzstādījuši klientu apkalpošanā, plānojam noturēt arī turpmāk,”

saka SIA Grenardivaldes locekle Alīna Spriņģe.

2018.gadā SIA Grenardi atdalīja daļu biznesa un izveidoja jaunu uzņēmumu SIA GIVEN Latvia. Šobrīd SIA GIVEN Latvia ir jau 45 mazumtirdzniecības veikali Latvijā un Igaunijā, kā arī šī gada martā tiks atvērti pirmie divi veikali Lietuvā.

“Jau vairāk nekā 20 gadus SIA Grenardi ir viens no galvenajiem juvelierizstrādājumu tirgus spēlētājiem Latvijā. Savā darbības laikā uzņēmums nemitīgi audzis un sasniedzis labus biznesa rezultātus, turklāt tā reputācija juvelierizstrādājumu tirgus dalībnieku vidū ir augsta ne tikai Baltijā, bet arī Eiropā un citās pasaules valstīs. Ar finansējuma nodrošināšanu jaunu tirdzniecības vietu atvēršanai, Luminor atbalsta uzņēmuma tālāku attīstību,”

saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

Par Grenardi

Grenardi grupa ir juvelierizstrādājumu mazumtirgotājs, kurā ietilpst SIA Grenardi, kam pieder četri mazumtirdzniecības veikali Latvijā un Grenardi Group Estonia OU ar trīs mazumtirdzniecības veikaliem Igaunijā, kā arī interneta veikals.

Par Luminor 

Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni. 

 

Papildu informācija:
Inese Kronberga
Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 29215409
E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk