Image

Turpinot uzlabot digitālos pakalpojumus, Luminor banka visā Latvijā ir veikusi bankomātu tīkla modernizāciju, nomainot lielāko daļu no saviem 172 bankomātiem, kas klientiem nodrošinās drošāku, draudzīgāku servisu un personalizētāku pieredzi. Bankai tagad ir viens no mūsdienīgākajiem bankomātu tīkliem Baltijā, un tā modernizācija veikta sadarbībā ar Worldline, kas ir Eiropas līderis maksājumu un darījumu pakalpojumu jomā.

“Turpinot attīstīt bankas pakalpojumus, esam modernizējuši bankomātu tīklu, lai uzlabotu klientu pieredzi un darbības bankomātos būtu vēl ērtākas, drošākas. Tie būs vieni no mūsdienīgākajiem bankomātiem Baltijā, kas atbildīs jaunākajām tehnoloģiskajām iespējām un drošības prasībām. Bankomātos būs pieejami vairāki jauninājumi, piemēram, drīzumā būs pieejama droša bezkontakta piekļuve bez maksājumu kartes ievietošanas bankomātā, kas lietošanu padarīs ērtāku. Arī turpmāk banka plāno uzlabot digitālo pakalpojumu pieejamību saviem klientiem, un attālināta servisa attīstīšana ir starp Luminor mērķiem,”

norāda Kerli Gabrilovica, Luminor vadītāja Latvijā.

Lielākā daļa bankomātu tagad ir pieejami cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem, kas pārvietojas ratiņkrēslos, tie būs zemāki un līdz ar to vieglāk sasniedzami, kā arī varēs izmantot cilvēki ar redzes traucējumiem un neredzīgie, jo tiem nodrošināta Braila raksta tastatūra. Bankomātu ekrāni ir gaišāki, ar uzlabotu redzamību arī intensīvas saules vai apgaismojuma apstākļos.

Bankomātos klienti var veikt arī skaidras naudas iemaksu un izmaksu ar kodu, izveidojot to savā internetbankā, piemēram, ja karte aizmirsta mājās. 20 bankomātos būs pieejama arī ASV dolāru iemaksas un izmaksas iespēja. Klientu ērtībai, veicot skaidras naudas iemaksas, bankomātos ir nodrošināta iespēja izvēlēties no klientam esošā konta saraksta to, kurā vēlas veikt iemaksas, tādējādi uzreiz papildinot sev vēlamo kontu un neveicot papildu pārskaitījumu internetbankā.

Līdz šim Luminor bankomātu tīkls tika pārvaldīts atsevišķi katrā no Baltijas valstīm. Tīkla apvienošanas rezultātā bankomātu pārvaldība ir kļuvusi efektīvāka, nodrošinot konsekventu funkcionalitāti bankas klientiem visās Baltijas valstīs.

Par Luminor:

Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni. 

Papildu informācija:
Inese Kronberga
Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 29215409
E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

 

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk