Image

Lai veiktu pirmskolas izglītības iestādes remontu un iegādātos nepieciešamo aprīkojumu, Luminor piešķīrusi aizdevumu 200 tūkstošu eiro apmērā SIA Domiņš. Uzņēmumam pieder Rīgā vairāki bērnudārzi CreaKids, kas darbojas pēc Norvēģijā izstrādātas un Latvijas izglītības sistēmai pielāgotas mācību programmas bērnu daudzpusīgai attīstībai.

Luminor piešķir 200 tūkstošus eiro bērnudārza labiekārtošanai

Jaunais bērnudārzs atradīsies Ķīpsalā un tajā darbosies 11 grupiņas. Pirmskolas izglītības iestāde plāno uzsākt jaunā bērnudārza darbību vēl šogad.

“SIA Domiņš ir ilgstošs un uzticams Luminor bankas klients, tādēļ esam gandarīti, ka uzņēmums attīstās un paplašina savu darbību, reaģējot uz augsto pieprasījumu pēc vietām pirmskolas izglītības iestādēs. Tā kā galvaspilsētā joprojām trūkst vietu pašvaldības bērnudārzos, pirmskolas izglītības iestāžu atvēršana ir perspektīvs biznesa virziens un labprāt to atbalstām,”

saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

Uzņēmuma īpašnieki ir ģimene no Norvēģijas, kas pirmsskolas izglītības nozarē strādā vairāk nekā 25 gadus. CreaKids mācību programma atbilst Skola 2030 vadlīnijām. Šobrīd Rīgā un Pierīgā darbojas 7 CreaKids zīmola bērnudārzi. Divas pirmskolas mācību iestādes atrodas SIA Domiņš piederošās telpās, pārējās telpas uzņēmums nomā. Bērnudārzos nodarbināti ap 180 darbinieku.

“Mūsu izglītības iestādēs bērni aizraujošā un rotaļīgā veidā ne tikai apgūst zināšanas un prasmes, bet iegūst arī izpratni par savām emocijām un to pārvaldīšanu. Bērnudārzi ir praktiski piepildīti, un pieprasījums pēc vietām pirmskolas izglītības iestādēs joprojām ir liels, ir pat izveidojušās garas rindas. Šī iemesla dēļ ar Luminor bankas atbalstu esam nolēmuši atvērt jaunu bērnudārzu Ķīpsalā, jo tieši Rīgas centra rajonā novērojam vislielāko pieprasījumu,”

saka pirmsskolas CreaKids reģionālā vadītāja Daina Kājiņa.

Uzņēmums finansējumu ieguldīs ēkas vienkāršotai atjaunošanai, jauno telpu remontam un labiekārtošanai, piemēram, rotaļu laukuma, virtuves iekārtu, grupiņu aprīkojuma iegādei, kā arī administratīvo telpu ierīkošanai.

Par SIA Domiņš

SIA Domiņš ir dibināta 2010. gadā. Uzņēmums pieder Norvēģijas ģimenes kompānijai Dibber AS kura pārvalda plašu pirmsskolu  tīklu. Uzņēmumam kopā ir ap 600 pirmsskolām pasaulē; Norvēģijā ir 249 bērnudārzi, Zviedrijā 101, Somijā  180, AAE – 4; Dienvidāfrikā 12; Indijā – 2; Vācijā – 32; Honkongā – 1; Polijā 5 un Latvijā 7. Kopā pirmsskolu apmeklē ap 40000 bērni.

Par Luminor

Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni.

Papildu informācija:
Inese Kronberga
Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 29215409
E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk