Image

Luminor banka piešķīrusi finansējumu 21,8 miljonu eiro apmērā jauna DEPO veikala būvniecībai Rīgā, K. Ulmaņa gatvē. Veikalu plānots atvērt gada laikā.

Veikals-noliktava DEPO klientiem piedāvā plaša sortimenta preces mājai, dārzam un remontam.

“Nemitīgi uzlabojot iekšējās sistēmas un struktūru, kā arī strādājot pie klientu apkalpošanas, pašmāju uzņēmums DEPO ir iekarojis stabilu vietu savā segmentā un nodrošinājis spēcīgus pamatus turpmākai izaugsmei. Pārdomāta DEPO grupas uzņēmumu attīstības stratēģija turpmākiem gadiem ļauj paplašināties un būvēt jaunu, mūsdienīgu veikalu. Pozitīvi, ka uzņēmums arvien vairāk iekaro arī Lietuvas un Igaunijas tirgus, turpinot paplašināties arī mūsu kaimiņvalstīs,” saka Ilze Zoltnere, Luminor bankas Korporatīvā departamenta vadītāja.

2021. gada augustā tika atvērts jauns DEPO veikals Rīgā, Kurzemes prospektā. Turpinot attīstību Lietuvā, 2023. gada 14. aprīlī DEPO atvēra jaunu veikalu Šauļos, Karaliaučiaus gatvē.

“Luminor banka ir mūsu ilgtermiņa sadarbības partneris nekustamā īpašuma finansēšanā, un varam to raksturot kā stabilu, uzticamu un elastīgu sabiedroto, kas izprot uzņēmuma iespējas un vajadzības. Šī sadarbība ļauj DEPO klientiem Baltijas valstīs iepirkties plašos, mūsdienīgos veikalos par zemām cenām katru dienu,” saka Viktors Baltrukovičs, DEPO finanšu direktors.

Par DEPO

SIA Depo DIY ir Latvijā reģistrēts 100% Latvijas kapitāla uzņēmums, kas dibināts 2004. gadā. Uzņēmums pārvalda DEPO veikalu tīklu  mājai, dārzam, remontam  Baltijas valstīs. Pašlaik Latvijā darbojas 9 DEPO veikali, Lietuvā – 6, un viens veikals Igaunijā. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir SIA DMT Pluss.

Par Luminor

Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni.

Papildu informācija:
Inese Kronberga
Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 29215409
E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk