Image

Luminor banka piešķīrusi 384 tūkstošus eiro ceļu būves un rekonstrukcijas uzņēmumam SIA Strauteks nekustamā īpašuma iegādei Siguldā. Ēku izmantos administratīvām un tehnikas remonta vajadzībām.

Uzņēmums jau desmit gadus nodrošina plaša spektra pakalpojumu klāstu un galvenokārt nodarbojas ar ceļu izbūvi un remontu, kā arī hidrobūvju, ūdens apgādes vai kanalizāciju būvniecību, teritoriju labiekārtošanu, bruģēšanu u.c. būvniecības objektu realizāciju. SIA Strauteks nodarbojas arī ar dzīvojamo un nedzīvojamo ēku celtniecību.

“Viena no bankas prioritātēm ir videi draudzīgas un sociāli atbildīgas uzņēmējdarbības veicināšana neatkarīgi no uzņēmuma lieluma. Ņemot vērā Strauteks pamatdarbību, augstu novērtējam uzņēmuma centienus ievērot ieteikumus un izmantot labāko praksi, lai iespējami samazinātu uzņēmuma ietekmi uz vidi. Ceram, ka piešķirtais finansējums palīdzēs efektīvi attīstīsies, jo turpmāk uzņēmums savu darbību varēs īstenot zem viena jumta,”

Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

SIA Strauteks ir izveidojusies ilgtermiņa sadarbība ar citiem lieliem uzņēmumiem, kā arī apkārtējām pašvaldībām un to kapitālsabiedrībām. SIA Strauteks ir stabils tirgus spēlētājs, kas sevi labi pierādījis Siguldas un citu reģionu projektu realizācijā, veicot pašvaldību sabiedrisko vietu, piemēram, parku, skvēru, ietvju izbūvi un ceļu sakārtošanu.

“Bankas piešķirtais finansējums mums ilgtermiņā palīdzēs strādāt efektīvāk, jo visas uzņēmuma darbības notiks vienuviet, tādējādi padarot uzņēmuma darbību vēl rentablāku. Labiekārtotā tehnikas remonta servisā plānojam mūsu tehnikas apkopi veikt pašu spēkiem, samazinot izmaksas par ārpakalpojumu. Būs arī iespēja, kā papildus pakalpojumus nodrošināt metālapstrādē, hidrošļūteņu izgatavošanā un rezerves daļu tirdzniecībā. Savukārt plašā teritorija mums ļaus esošo tehniku glabāt pie sevis nevis nomātā īpašumā. Uzņēmuma darbības laikā esam veiksmīgi sevi pierādījuši gan lielos, gan mazos objektos un turpināsim piedāvāt profesionālus pakalpojumus arī turpmāk,”

saka SIA Strauteks vadītājs Juris Strautāns.

Par SIA Strauteks

Uzņēmums SIA Strauteks dibināts 2013. gadā, un tajā strādā ap 40 darbinieku. Uzņēmums nodrošina hidrotehniskos būvdarbus, plaša profila ceļu būves, rekonstrukcijas un uzturēšanas darbus, teritoriju labiekārtošanu, bruģēšanu, plaša profila celtniecības darbu veikšanu un ūdensapgādes un notekūdeņu sistēmu izbūvi.

Par Luminor

Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni.

 

Papildu informācija:
Inese Kronberga
Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 29215409
E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Pages - 0

Skatīt vairāk